23948sdkhjf

Vietnamesiskt på Götgatan

| Av redaktionen | Tipsa redaktionen

Eatnam flyttar i höst in i samma fastighet som Bastard Burgers.

I höst får Götgatsbacken en ny vietnamesisk restaurang. Eatnam ska precis som Bastard Burgers flytta in den nyrenoverade fastigheten i korsningen Götgatan och Sankt Paulsgatan på Södermalm i Stockholm.

Läs också: Stekhet duell i de svenska burgarnas hemstad

– Det känns jättekul att öppna i S:t Paulskvarteret. Vi tror att Södermalmsborna kommer att uppskatta vårt sätt att presentera autentisk vällagad vietnamesisk husmanskost. Maten ska ätas som den gör i Vietnam, så inomhusmiljön satsar vi lite extra på, säger Eatnams ägare Cecilia Ly.

I nuläget har Eatnam två restauranger. En vid Odenplan och en på Birger Jarlsgatan. Den nya lokalen i 1960-talsfastigheten på Södermalm är på cirka 265 kvadratmeter och kan under sommartid expandera ut med en solig uteservering på Sankt Paulsgatan.

Eatnam blir den fjärde kommersiella hyresgästen inom ramen för det som fastighetsägaren Einar Mattsson döpt till projekt S:t Paul. Technopolis har via co-workingkonceptet UMA Workspace hyrt kontorsplanen och Bastard Burgers har tecknat avtal på en restauranglokal. I hörnlokalen ska Apple Premium Reseller-partnern Digital Inn etablera sig.

Samtliga verksamheter kommer att öppna under hösten/vintern 2019. 

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood

Jag accepterar Nordiske Mediers villkor och avtal

Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Ny alkoholfri öl till dumplings

Löfbergs hyr ut ryggsäckar med fika

Här öppnar Surf Shacks femte restaurang

Beyond Meat i partnerskap med Alibaba

Digital kunskapsbank om hygien i restauranger

Stekhet duell i de svenska burgarnas hemstad

Max vs Bastard Burgers på Timmermansgatan i Luleå.

Nyhetsbrev

Nya restauranger flyttar in på Sergelgatan

Bockholmengruppen ska driva både en kvarterskrog i gatuplan och en takservering.

Arkiv

Dryckesbranschen fortsätter att växa

Pommes frites-olja ska bli diesel

Foodora i samarbete med el-scooterföretag

Alkoholfri öl från mikrobryggeri i ny Burger King-meny

Nässjö nästa för Max – men bygget kan försenas ytterligare

Nytt kafferosteri till Sickla

Kinesiska Zhenmeat lanserar växtbaserat fläsk och kräftor

Första Harrys med ny svenskt brasseri-stil

Bråda dagar för Fredrik Eriksson

Rusning till Långbro värdshus och restaurangen i Nationalmuseum öppen igen.

Carlsberg vill stötta restaurangerna med unikt glas

Restauranggrossisten i trångmål – planerar för tuff höst

Sveriges första virtuella food court

Kasais köksmästare bakom det nya krogkonceptet.

Hon ska göra Sabis mer synligt

Kända kockar serverar Abbas sill på pop up-krog

Digitala kedjan Tacotarian ska stötta lokala restauranger

Nya Beyond-fabriker ska möta efterfrågan i Europa

Tävling
En kvinna och sju män klara för final i Årets kock

Sparrisen hotad av frost och corona

Jägermeister satsar på svensk webbshop

Donkin Donuts nyanställer 25 000

Ny Pontus-bistro på Kungsholmen i höst

Ölproducent öppnar pop up-restaurang i Sundsvall

Max nyinvger i Ystad

Ännu en Waynes invigd

Tummen upp för insjöfisk – men dystert för torsken

Även färska råvaror i Urban Delis nya webbutik

Black Bottle Rosé med ny etikett

Den platta vinflaskan gör entré

Resten av Vapiano i konkurs

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.157