23948sdkhjf

Internationell stjärnglans i Årets kock-juryn

| Av redaktionen | Tipsa redaktionen

Årets kock-juryn får förstärkning av internationellt kända stjärnkockar. Ana Roš och Elena Arzak kommer båda att delta i juryarbetet under finalen den 12-13 september.

Läs också: En kvinna kvar i Årets kock-racet

Elena Arzak utsågs till världens främsta kvinnliga kock 2012. Hennes restaurang Arzak har tre stjärnor i Guide Michelin och kammade hem plats 30 när världens 50 främsta restauranger utsågs 2019. Elena Arzak deltar i juryarbetet under båda dagarna

Ana Roš utsågs till världens främsta kvinnliga kock 2017. Hennes restaurang Hiša Franko hamnade på plats 38 när världens 50 främsta restauranger utsågs 2019. Ana Roš deltar i juryarbetet under tävlingens andra dag och kommer också att göra ett scenframträdande.

 Det är otroligt hedrande att Ana Roš och Elena Arzak kommer till finalen för att delta i juryarbetet när Årets Kock 2019 ska koras, säger Andreas Stenberg, vd Årets Kock.

Sju män och en kvinna har kvalificerat sig till Årets kock-finalen som avgörs i Globens Annexet den 12-13 september.

Mer om: Årets kock
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Här öppnar ny Sibyllarestaurang

Stjärnkrögaren säljer sina Gamla stan-krogar

Flying Elk, Corner Club och Gaston får nya ägare.

Kopparbergs ”pink gin” överträffar förväntningarna

Var tionde öl är alkoholfri

Hit kommer Linnea & Basilika

Ny krog med unikt brasilianskt koncept

Nyhetsbrev

Prinsen fortsätter traditionen – med i Årets kock-juryn

Arkiv

Restaurang med takterass i nya Sergelhuset

Anrikt konditori i konkurs

Men det mer än 150 år gamla konditoriet kan leva vidare.

Minskad försäljning för convenience

Spendrups och matbloggare bland finalisterna i Dagligvarugalan

Ny affärsområdeschef för Sabis restauranger

Internationell stjärnglans i Årets kock-juryn

Glass i stora kajaklass

Pontus nya koncept: franskt bistrocafé

Här hamnar Axfoods nästa snabbgross-butik

McDonald's nya skylt för elladdning

Han är årets världskonditor

Hoppas få fler intresserade av choklad.

Krögarna bakom Jim & Jacob öppnar ny krog

Harrys växer

Absolut har startat resan mot 100 procent nedbrytbar flaska

Han blir ny vd på Delicato

Nets testar swishmodul i restaurangmiljö

Pappersmuggar mest miljövänliga enligt livscykelanalys

Porslinskopp måste användas minst 350 gånger för att ge mindre koldioxidavtryck.

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.113