23948sdkhjf

Två nya Compass-restauranger

| Av redaktionen | Tipsa redaktionen

Compass Group har inom loppet av en vecka presenterat planer på två nya restauranger. Den ena i NCC:s huvudkontor i Järva krog. Den andra i Eskilstunas nya kontorskvarter, K43.

Läs också: Fazer säljer restaurangverksamheten

Avtalet med NCC Sverige AB gäller i fem år och omfattar restaurang, café och catering i det nya huvudkontoret i Järva krog, norr om Stockholm. 

– Det känns otroligt spännande att få möjligheten att bidra till en positiv och viktig yta där NCC:s personal både ska kunna äta gott och hållbart och inte minst umgås i en inspirerande och kreativ miljö, säger Henrik Strinning, vd Compass Group Sverige. 

Det hållbara restaurangkonceptet i Järva krog öppnar i november.

I Eskilstuna har Compass Group tecknat avtal med fastighetsbolaget Stenvalvet för lokaler som ska rymma restaurang, café och konferensanläggning. K43 ska stå färdigt i centrala Eskilstuna sommaren 2010.

– Vi vill att det ska bli en inspirerande och innovativ miljö där matupplevelsen och excellent service står i centrum, säger Henrik Strinning.

Mer om: Compass Group
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Över 10 000 bryggerier inom EU – varav 375 i Sverige

Antalet svenska bryggerier har femdubblats på sex år.

Garba på fast adress – men poppar upp på mässa

1

Bästa julölet korat

Videgårds hot pot i pop up

70 jämnt för Pinchos – nu väntar nordisk satsning

Först med veganska revbensspjäll

Nyhetsbrev

De vann ciderupphandling på Systembolaget

Arkiv

Norskt riskkapitalbolag storägare i Bastard Burgers

Affären möjliggör internationell expansion för streetfoodkedjan.

Stjärnkock gör ny krogsatsning på Österlen

Första burklinjen för vin

Saffran och pepparkaka i I'ts Pleats julkollektion

Lantmännen lanserar egen vodka

Samarbetar med Mackmyra.

Boulebar bygger ny paviljong i Rålambshovsparken

De serverar bästa affärslunchen

Symbios öppnade i maj – redan korad till årets affärskrog.

O'Learys lägger större betoning på maten

Henrik Severin har skapat ett koncept som ska höja matupplevelsen på sportbarkedjans restauranger.

De ska göra svinnet lönsamt

Här bygger Martin & Servera nytt lager

Ännu en Burger King-restaurang

Positanos aperotivokultur redo för NK:s kunder

Kunderna hanterar köpen själva i nya Pressbyrån i Gallerian

Reitan Convenience samarbetar med Reactor för att utveckla framtidens convenienceformat.

Max till Härnösand – flyttar in hos Stora Coop

Nytt Årets kock-uppdrag och ny krog för Tommy Myllymäki

Spisen inlyft i nya restaurangen på Biskopsudden.

Klimatberäknade menyer för Scandics gäster

Framgång för Kopparbergs gin

Vegan stämmer Burger King

Krusbär prisas av Kålrotsakademien

Max går från amerikanskt till svenskt kaffe

Kajsas Fisk en av många matnyheter i fjällen

Ken's tredje restaurang i Uppsala

Edward Bloms korv: ”Vild och vågad”

Snart kommer Coca-Colas hallonsmak

Niklas Ekstedts nya eldiga tv-serie

Martin & Servera blir helägt av Axel Johnson

Specialutgåva av Blossa lanseras i sju länder

Nu ska det destilleras gin i Kalix

Carlsberg höjer åter utsikterna för 2019

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.129