23948sdkhjf

Nytt Årets kock-uppdrag och ny krog för Tommy Myllymäki

| Av Mona Johansson | Tipsa redaktionen

Spisen inlyft i nya restaurangen på Biskopsudden.

År 2007 stod Tommy Myllymäki som vinnare i tävlingen Årets kock. Tolv år senare blir han till ordförande för juryn som utser nästa vinnare. Stjärnkocken är också aktuell med nya krogen Aira som öppnar våren 2020.

Läs också: Myllymäkis gröna gästspel i Ulriksdal

Efter många år som medlem i Årets kock-juryn blir det nu Tommy Myllymäkis uppdrag att själv sätta samman och leda juryn som ska bedöma kocktävlingen som även brukar benämnas SM i professionell matlagning. Nytt från och med i år är att ordförandeskapet tillsätts för tre år i taget.

– Jag är otroligt hedrad och glad över uppdraget och jag ser verkligen fram emot att få vara med i den fortsatta utvecklingen av tävlingen Årets kock, säger Tommy Myllymäki, som också är upptagen med sin nya krog Aira som öppnar våren 2020 på allt mer restaurangtäta Djurgåden.

Det är Svenska Brasserier som tillsammans med sin kreativa ledare Myllymäki bygger en helt ny restaurang från grunden. Målet var från början att öppna krogen våren 2018, men arbetet har tagit längre tid än planerat. Nu börjar dock krogen ta form på riktigt. I förra veckan lyftes spisen in i de nybyggda lokalerna på Biskopsudden.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Över 10 000 bryggerier inom EU – varav 375 i Sverige

Antalet svenska bryggerier har femdubblats på sex år.

Garba på fast adress – men poppar upp på mässa

1

Bästa julölet korat

Videgårds hot pot i pop up

70 jämnt för Pinchos – nu väntar nordisk satsning

Först med veganska revbensspjäll

Nyhetsbrev

De vann ciderupphandling på Systembolaget

Arkiv

Norskt riskkapitalbolag storägare i Bastard Burgers

Affären möjliggör internationell expansion för streetfoodkedjan.

Stjärnkock gör ny krogsatsning på Österlen

Första burklinjen för vin

Saffran och pepparkaka i I'ts Pleats julkollektion

Lantmännen lanserar egen vodka

Samarbetar med Mackmyra.

Boulebar bygger ny paviljong i Rålambshovsparken

De serverar bästa affärslunchen

Symbios öppnade i maj – redan korad till årets affärskrog.

O'Learys lägger större betoning på maten

Henrik Severin har skapat ett koncept som ska höja matupplevelsen på sportbarkedjans restauranger.

De ska göra svinnet lönsamt

Här bygger Martin & Servera nytt lager

Ännu en Burger King-restaurang

Positanos aperotivokultur redo för NK:s kunder

Kunderna hanterar köpen själva i nya Pressbyrån i Gallerian

Reitan Convenience samarbetar med Reactor för att utveckla framtidens convenienceformat.

Max till Härnösand – flyttar in hos Stora Coop

Nytt Årets kock-uppdrag och ny krog för Tommy Myllymäki

Spisen inlyft i nya restaurangen på Biskopsudden.

Klimatberäknade menyer för Scandics gäster

Framgång för Kopparbergs gin

Vegan stämmer Burger King

Krusbär prisas av Kålrotsakademien

Max går från amerikanskt till svenskt kaffe

Kajsas Fisk en av många matnyheter i fjällen

Ken's tredje restaurang i Uppsala

Edward Bloms korv: ”Vild och vågad”

Snart kommer Coca-Colas hallonsmak

Niklas Ekstedts nya eldiga tv-serie

Martin & Servera blir helägt av Axel Johnson

Specialutgåva av Blossa lanseras i sju länder

Nu ska det destilleras gin i Kalix

Carlsberg höjer åter utsikterna för 2019

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.102