23948sdkhjf

Nytt Årets kock-uppdrag och ny krog för Tommy Myllymäki

| Av Mona Johansson | Tipsa redaktionen

Spisen inlyft i nya restaurangen på Biskopsudden.

År 2007 stod Tommy Myllymäki som vinnare i tävlingen Årets kock. Tolv år senare blir han till ordförande för juryn som utser nästa vinnare. Stjärnkocken är också aktuell med nya krogen Aira som öppnar våren 2020.

Läs också: Myllymäkis gröna gästspel i Ulriksdal

Efter många år som medlem i Årets kock-juryn blir det nu Tommy Myllymäkis uppdrag att själv sätta samman och leda juryn som ska bedöma kocktävlingen som även brukar benämnas SM i professionell matlagning. Nytt från och med i år är att ordförandeskapet tillsätts för tre år i taget.

– Jag är otroligt hedrad och glad över uppdraget och jag ser verkligen fram emot att få vara med i den fortsatta utvecklingen av tävlingen Årets kock, säger Tommy Myllymäki, som också är upptagen med sin nya krog Aira som öppnar våren 2020 på allt mer restaurangtäta Djurgåden.

Det är Svenska Brasserier som tillsammans med sin kreativa ledare Myllymäki bygger en helt ny restaurang från grunden. Målet var från början att öppna krogen våren 2018, men arbetet har tagit längre tid än planerat. Nu börjar dock krogen ta form på riktigt. I förra veckan lyftes spisen in i de nybyggda lokalerna på Biskopsudden.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Här finns landets bästa pizzerior

Efter stängningarna – Sushirullen med nytt franchisekoncept

Korvkedja expanderar med franchise

Gourmetkorv kliver för första gången utanför Göteborg.

Nya Carnegiebryggeriet bygger ny anläggning

Midan bland nytillskotten i Kista Galleria

EM-silver för Svenska konditorlandslaget

Nyhetsbrev

Arnold's – nu även med lunchservering

Arkiv

Nystartad krog som brinner för öl

Östermalmshallen försenad igen – mars senaste budet

Modemärke lanserar eget vin

Impossible säger nej till McDonalds – då kliver Beyond in

Grillkedjan växer med nya restauranger

Mangal BBQ till Vällingby centrum i april.

”Pucken” fyller 20 år

Eldrivna kylfordon för urban transport av livsmedel

Nu kommer det "omöjliga" fläsket

Cirkusfråga i ansökan till ny Pinchos

Första sushikedjan med enbart hållbar fisk

Kaffekedja lanserar återanvändbara kaffemuggar

Tv-serie om relation mellan matälskare

Havsmat i street food-anda hos Fiskbar 17

Stopp för vinbox som handväska

Hon är ny operativ chef för Brasserigruppen

Nytt snabbmatskoncept med ägg i alla rätter

Espresso House-grundaren tänker gå globalt direkt med sin nya satsning.

Storproducent av alkoholfria viner byter namn

Tar förnybart sugrör till marknaden

Nu finns Max även på Kungsholmen

Uber Eats i samarbete med saluhall och Icabutik

Anrikt bryggeri byter profil och expanderar

Nu kommer Starbucks – till butikshyllorna

McDonald's har slut på halloumi

Exklusiv fjällrödingrom – bara hos Frantzén

Åre får ännu en krog

Stadsodlarna når nya höjder – med SAS

Här har Wayne's Coffee invigt nytt kafé

2

Bästa julölet korat

Videgårds hot pot i pop up

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.109