23948sdkhjf

Hon är ny operativ chef för Brasserigruppen

| Av Mona Johansson | Tipsa redaktionen

Det händer mycket inom Brasseriegruppen som nu även rekryterat ny operativ chef. Helena Rex hämtas från Fotografiska för att ta plats i företagsledningen och fokusera på företagets gäster och medarbetare.

– När vi träffade Helena så uppstod det en omedelbar känsla och förståelse, både hos mig och min bror, att vi ville rekrytera Helena för hennes enorma kompetens och meriter. Helena har, förutom sin tidigare erfarenhet, en personlighet som kommer bidra till Brasseriegruppens starka resa framåt, berättar Filip Guven, medgrundare och vd för Brasseriegruppen.

Helena Rex, som närmast kommer från en tjänst som kommersiell chef på Fotografiska, beskriver en liknande känsla.

– Jag kommer för alltid att minnas mitt första möte med Filip och Daniel. Det stod klart ganska snabbt att vi gemensamt delade passionen för hantverket att driva gastronomiska mötesplatser, säger Brasseriegruppens nya COO.

Brasseriegruppen, som nyligen bytte namn från PDF Brasserie Group, har vuxit snabbt på kort tid. Företaget öppnade i slutet av oktober kvarterskrogen Gastrotek Zink följt av bistrosatsningen Pas d’Art så sent som i förra veckan. Till våren väntar nyöppningen av Café Milano. Fler nya koncept är på gång.

– Med Helenas profil förstärker vi Brasseriegruppens företagsledning ytterligare och vi har en spännande tid framför oss, säger Filip Guven.

Mer om: Brasserigruppen
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Här finns landets bästa pizzerior

Efter stängningarna – Sushirullen med nytt franchisekoncept

Korvkedja expanderar med franchise

Gourmetkorv kliver för första gången utanför Göteborg.

Nya Carnegiebryggeriet bygger ny anläggning

Midan bland nytillskotten i Kista Galleria

EM-silver för Svenska konditorlandslaget

Nyhetsbrev

Arnold's – nu även med lunchservering

Arkiv

Nystartad krog som brinner för öl

Östermalmshallen försenad igen – mars senaste budet

Modemärke lanserar eget vin

Impossible säger nej till McDonalds – då kliver Beyond in

Grillkedjan växer med nya restauranger

Mangal BBQ till Vällingby centrum i april.

”Pucken” fyller 20 år

Eldrivna kylfordon för urban transport av livsmedel

Nu kommer det "omöjliga" fläsket

Cirkusfråga i ansökan till ny Pinchos

Första sushikedjan med enbart hållbar fisk

Kaffekedja lanserar återanvändbara kaffemuggar

Tv-serie om relation mellan matälskare

Havsmat i street food-anda hos Fiskbar 17

Stopp för vinbox som handväska

Hon är ny operativ chef för Brasserigruppen

Nytt snabbmatskoncept med ägg i alla rätter

Espresso House-grundaren tänker gå globalt direkt med sin nya satsning.

Storproducent av alkoholfria viner byter namn

Tar förnybart sugrör till marknaden

Nu finns Max även på Kungsholmen

Uber Eats i samarbete med saluhall och Icabutik

Anrikt bryggeri byter profil och expanderar

Nu kommer Starbucks – till butikshyllorna

McDonald's har slut på halloumi

Exklusiv fjällrödingrom – bara hos Frantzén

Åre får ännu en krog

Stadsodlarna når nya höjder – med SAS

Här har Wayne's Coffee invigt nytt kafé

2

Bästa julölet korat

Videgårds hot pot i pop up

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.095