23948sdkhjf

Hon är ny operativ chef för Brasserigruppen

| Av Mona Johansson | Tipsa redaktionen

Det händer mycket inom Brasseriegruppen som nu även rekryterat ny operativ chef. Helena Rex hämtas från Fotografiska för att ta plats i företagsledningen och fokusera på företagets gäster och medarbetare.

– När vi träffade Helena så uppstod det en omedelbar känsla och förståelse, både hos mig och min bror, att vi ville rekrytera Helena för hennes enorma kompetens och meriter. Helena har, förutom sin tidigare erfarenhet, en personlighet som kommer bidra till Brasseriegruppens starka resa framåt, berättar Filip Guven, medgrundare och vd för Brasseriegruppen.

Helena Rex, som närmast kommer från en tjänst som kommersiell chef på Fotografiska, beskriver en liknande känsla.

– Jag kommer för alltid att minnas mitt första möte med Filip och Daniel. Det stod klart ganska snabbt att vi gemensamt delade passionen för hantverket att driva gastronomiska mötesplatser, säger Brasseriegruppens nya COO.

Brasseriegruppen, som nyligen bytte namn från PDF Brasserie Group, har vuxit snabbt på kort tid. Företaget öppnade i slutet av oktober kvarterskrogen Gastrotek Zink följt av bistrosatsningen Pas d’Art så sent som i förra veckan. Till våren väntar nyöppningen av Café Milano. Fler nya koncept är på gång.

– Med Helenas profil förstärker vi Brasseriegruppens företagsledning ytterligare och vi har en spännande tid framför oss, säger Filip Guven.

Läs mer om: Brasserigruppen
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood

Jag accepterar Nordiske Mediers villkor och avtal

Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Stjärnkocken Mathias Dahlgren i Hemköps kampanj

Foodora i samarbete med Instagram

Klart med ny vd för Restaurangakademien

Svensk sprit tog hem guld i USA

Ny alkoholfri öl till dumplings

Löfbergs hyr ut ryggsäckar med fika

Nyhetsbrev

Här öppnar Surf Shacks femte restaurang

Arkiv

Beyond Meat i partnerskap med Alibaba

Digital kunskapsbank om hygien i restauranger

Stekhet duell i de svenska burgarnas hemstad

Max vs Bastard Burgers på Timmermansgatan i Luleå.

Nya restauranger flyttar in på Sergelgatan

Bockholmengruppen ska driva både en kvarterskrog i gatuplan och en takservering.

Dryckesbranschen fortsätter att växa

Pommes frites-olja ska bli diesel

Foodora i samarbete med el-scooterföretag

Alkoholfri öl från mikrobryggeri i ny Burger King-meny

Nässjö nästa för Max – men bygget kan försenas ytterligare

Nytt kafferosteri till Sickla

Kinesiska Zhenmeat lanserar växtbaserat fläsk och kräftor

Första Harrys med ny svenskt brasseri-stil

Bråda dagar för Fredrik Eriksson

Rusning till Långbro värdshus och restaurangen i Nationalmuseum öppen igen.

Carlsberg vill stötta restaurangerna med unikt glas

Restauranggrossisten i trångmål – planerar för tuff höst

Sveriges första virtuella food court

Kasais köksmästare bakom det nya krogkonceptet.

Hon ska göra Sabis mer synligt

Sparrisen hotad av frost och corona

Jägermeister satsar på svensk webbshop

Donkin Donuts nyanställer 25 000

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.11