23948sdkhjf

28:e restaurangen för snabbväxande Chopchop

| Av Mona Johansson | Tipsa redaktionen

Det asiatiska drive thru-konceptet sprider sig över landet.

Chopchop Asian Express är Skandinaviens första drive thru-kedja med inriktning på det asiatiska köket. Nu förbereder den snabbväxande snabbmatskedjan öppningen av sin 28:e restaurang i Sverige. Invigningen sker i Växjö i slutet av mars, då Pizza Hut, Kentucky Fried Chicken och Chopchop samtidigt tar plats intill varandra på Samarkandområdet.

Läs också: Snabbmatskedjan Jureskogs etablerar sig längs E4:an

”Är du ute efter att tillsammans med oss skapa en trivsam arbetsplats och den bästa Chopchop i hela Sverige? Vill du ha detta som heltidssysselsättning eller varför inte jobba extra efter skolan? No worries, vi har plats för samtliga alternativ”, står det i jobbannonsen där företaget söker tolv medarbetare till sin Växjö-satsning.

Chopchop startades 2011 och har nu restauranger från Borlänge i norr (invigdes i oktober) och Malmö i söder. Så sent som i december invigdes restaurang nummer 27 i Arninge, norr om Stockholm. Med Växjö inräknat blir antalet 28, men ännu fler är redan på gång.

I sommar anländer Chopchop till Boglundsängen i Örebro. Det sker samtidigt som Kentucky Fried Chicken och Burger King etablerar sig i samma område.

Klart sedan tidigare är att Chopchop är på väg till Karlstad, där en bensinstation längs E18 rivs för att ge plats för företagets drive thru-restaurang. Chopchop Asian Express har också föravtal med kommunen i Sandviken om en etablering på Tunaområdet.

Till skillnad från många andra snabbmatskedjor jobbar ChopChop Asian Express inte med franchise utan driver alla restauranger själva. 

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Ölproducent öppnar pop up-restaurang i Sundsvall

Naturskön matupplevelse på restaurang Nowhere

Pionjärprojekt med biobaserade plastflaskor

Målet är att ha de första biobaserade flaskorna i butikerna 2023. 

Entreprenör köper huvuddelen av Vapiano

Max nyinvger i Ystad

Svenska Burger King först med återvinningsbar ventilation

Nyhetsbrev

Tävling
Bästa unga kvinnliga kocken har fokus och fart

Thilda Mårtensson segrade i Gastronomi Sverige Commis Award.

Arkiv

Franchise växer – men ingen garanti för succé

Branschorganisationens vd: Det finns en rad fällor med franchise,

Ännu en Waynes invigd

Tummen upp för insjöfisk – men dystert för torsken

Drar in 68 miljoner till satsning på hälsosam glass

Litet kaffeföretag vände under coronakrisen

Även färska råvaror i Urban Delis nya webbutik

Snabbmatsbranschen sen med alkoholfritt

Tips på de alkoholfria alternativen som passar bäst till burgare, korv, sushi och annan snabbmat.

Så blir nya Gondolen – öppnar igen i augusti 2022

Utöver Gondolen planerar Anna Lallerstedt ytterligare en restaurang i Katarinahuset med helt nytt koncept.

Black Bottle Rosé med ny etikett

Den platta vinflaskan gör entré

Ökad lokal försäljning efter Local Hero-upprop

Sushi Yama fortsätter gasa – två nya restauranger samma vecka

Resten av Vapiano i konkurs

Gateau öppnar nytt – på nätet

Tävling
19 män och 5 kvinnor vidare till Årets kock-kvalet

Meatballs for the People på OKQ8-stationer

Kopparbergs drogs ner av corona – tror på sommaren

Västerbottensost + Max = sant

Kafferosteri flyttar till Slakthusområdet – och öppnar kaffebar

Anrikt bageri i konkurs

Espresso House i samarbete med Matsmart

Miljardskuld för Joe & The Juice

Sibyllas burgare körs ut med taxi

Kiviks satsar och investerar

Paradiset återuppstår – med produktfokus

Chark-SM tar in vegetariskt

Digital kölapp i framtidens kösystem

Raps kan bli framtidens burgare

Nu öppnar delar av Tennstopet igen

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.109