23948sdkhjf

Ny Sushi Yama-invigning – och klart med ytterligare en

Sushi Yama har under de tre senaste månaderna öppnat tre nya restauranger. Dessutom är det klart med ytterligare en. När den har öppnat kommer kedjan att ha totalt 48 enheter.

I november 2019 berättade vi att Sushi Yama flyttat gränsen norrut. Restaurang 44 öppnade då i Borlänge. Därefter har kedjan öppnat restauranger både inne i Ica Maxi Erikslund Västerås och i Cityhuset i Eskilstuna, och i dag, den 28 februari, invigs enhet nummer 47 i Jakobsbergs centrum i Järfälla kommun. 

För Sushi Yama är detta den andra etableringen i kommunen, sedan 2016 finns även en restaurang i Barkarbystaden. Den nya enheten finns direkt vid entrén till köpcentrumet och kommer utöver den reguljära menyn även att förse gästerna med dim sum i form av bao buns och dumplings.

– Vi har märkt av ett stort intresse för Sushi Yama i Järfälla överlag och just i Jakobsberg, där boende och centrumbesökare inte har nära till vår restaurang i Barkarbystaden. Samtidigt ser vi också att vårt dim sum-koncept gör sig extra passande och banar väg för fler gäster, berättar Danny Barsoum, chief brand officer.

Näst på tur står Skövde. Köpcentrumet Elins Esplanad har på sin Facebooksida avslöjat att Sushi Yama ska ta över Gamestops tidigare lokaler. Sushirestaurangen öppnar senare i vår.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078