23948sdkhjf

Picadeli öppnar restaurang

| Av Johan Colliander | Tipsa redaktionen

I morgon onsdag den 11 mars öppnar Picadeli sin sin första konceptrestaurang vid Hötorget i Stockholm.

Det nya konceptet som går under namnet "Urban Picnic" riktar sig både mot gäster som vill ta med sig sin sallad samt de som vill sitta ner och äta sin egenkomponerade sallad. Restaurangen har även själv-check-out-kassa för snabbast möjliga service.

– Ett eget restaurangkoncept ger oss en ny plattform för att ännu snabbare utveckla allt från nya smaker till innovativa produkter och upplevelser. Därmed drivs hela Picadeli-konceptet framåt utan att för den sakens skull tumma på vår affärsidé, att komponera sin sallad själv, säger Kristoffer Sunér, head of food development på Picadeli, i en kommentar.

Mer om: Picadeli
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Tennstopets premiär stoppas av coronakrisen

Urban Delis första pop-in-shop – premiär på Hemköp

Flippin Burgers i rekonstruktion

Gemensam drive thru för fyra krogar

Niklas Ekstedts viltköttbullar på 7-Eleven

Bianchi Café & Cycles i konkurs

Nyhetsbrev

Stor köttleverantör i konkurs

Jannes & Royas Kött med 35 anställda och miljonomsättning på obestånd.

Arkiv

Virtuell öl till stöd för mikrobryggerier

Bil- och bordsservering ska skydda kunderna på Max

Kampanj för att rädda bagerier och konditorier

Dubbla franchisepriser till Pinchos

Förbud mot sammankomster med över 50 personer

Take away-drinkar i New York – svåra att förpacka

35 restauranger i upprop för #vartannatbord

Vill göra restaurangbesöken säkrare genom att öka avståndet mellan gästerna.

Hyresstöd för restauranger i regeringens åtgärdspaket

Ölprovning på distans ska hjälpa små bryggerier

Gastro Nord flyttad till oktober

Vassa Eggen stänger – för att överleva

Endast bordsservering tillåts på krogen

Restriktioner för restauranger, kaféer, nattklubbar och barer ska minska smittspridningen.

Melanders group i rekonstruktion

Koncernen där Melanders fisk, Edsbacka Wärdshus, Konstnärsbaren och Ulla Winbladh ingår har tappat 90 procent av intäkterna.

57-procentig ökning av konkurser i mars

Teamet som ska skapa ostupplevelser

Ikea stänger alla sina restauranger i Sverige

Här säljer Maxibutiken restaurangernas mat

Systembolaget begränsar öppettiderna

”Ta ert ansvar – sälj restaurangernas mat”

Absolut tillverkar desinficeringssprit

Gateau säger upp 85 provanställda

Menupay permitterar 60 procent av personalen

Här är Årets rätt

Även Systembolaget ser "coronaboost"

Impossible Foods tar in halv miljard dollar

Dubbel Dubbel-premiär i Stockholm

Tävling
Hög lägstanivå gav ung bagare SM-guld

Karensdagen slopas – och stopp för stora sammankomster

Här öppnar nästa Harrys – med nöjesinriktning

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.109