23948sdkhjf

Urban Delis första pop-in-shop – premiär på Hemköp

Urban Deli och Hemköp inleder ett av coronaviruset påskyndat samarbete. I morgon och på lördag, den 3-4 april, firas premiären av Urban Delis pop-in-shop. Pop up-butiken kommer att finnas inne på Hemköp Torsplan i centrala Stockholm.

– Vi vill göra matlivet enklare, godare och roligare och ser ett värde i att kunna erbjuda konsumenten vår mat även på andra ställen än våra egna restauranger och butiker och göra våra produkter tillgängliga för fler, säger Dan Jacobson, vd för Urban Deli.

Enligt de ansvariga har samarbetet mellan de två Axfoodägda företagen varit på gång ett tag, men snabbades på för att kunna möta kundernas efterfrågan i coronatider.

Förutom ett utökat Urban Deli-sortiment kommer personal från Urban Deli att finnas på plats i Hemköpsbutiken för att möta kunderna, dela med sig av matlagningstips och för att berätta om och sälja Urban Delis måltidslösningar.

– Att kunna erbjuda ett restaurangnära sortiment med mat lagad från grunden av Urban Delis kockar skapar mervärde för våra kunder. Som att äta på restaurang hemma helt enkelt. Vi är förväntansfulla inför samarbetet, säger Andreas Wehler, butikschef Hemköp Torsplan.

Urban Deli har även utökat sin webbutik för att möta kundernas behov och erbjuder också take-away från alla sina restaurangkök.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078