23948sdkhjf

Hemburgarlåda med gör-det-själv-kit från Max

| Av Mona Johansson | Tipsa redaktionen

Lagom till påsk lanserar Max ett gör-det-själv-kit. Den så kallade Hemburgarlådan med ingredienser till fyra burgare kan från den 9 april beställas via Max olika kanaler.

Läs också: Max nyinvger i Ystad

– En specialare från oss i speciella tider, säger vice koncernchefen Christoffer Bergfors.

Max har redan infört bil- och bordsservering för att anpassa sig till coronatider. Till det läggs nu den nya hemburgarlådan som kan fås utkörd, köpas med vid måltiden i restaurangen eller beställas via drive in-tjänsten.

Gör-det-själv-kitet har tagits fram av Max chefskock Jonas Mårtensson och innehåller svenskt Grand Deluxe-kött, Max Friscobröd, cheddarost, Max originaldressing, picklad rödlök och burgarfickor för fyra burgare. Man kan också välja Hemburgarlådan med dessert – då kommer den med fyra Lava Cakes.

– Jag har lagt med de ingredienser som enligt mig skapar en perfekt burgare från Max, så kan man själv leka med smakerna. Gillar du hetta? Addera lite sambal oelek eller varför inte jalapeño. Men hemburgaren funkar precis lika bra som den kommer också, säger Jonas Mårtensson.

I lådan finns också faktablad med instruktioner för hur köttet ska grillas eller stekas, recept och information om produkterna.

Mer om: Max
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Ölproducent öppnar pop up-restaurang i Sundsvall

Naturskön matupplevelse på restaurang Nowhere

Pionjärprojekt med biobaserade plastflaskor

Målet är att ha de första biobaserade flaskorna i butikerna 2023. 

Entreprenör köper huvuddelen av Vapiano

Max nyinvger i Ystad

Svenska Burger King först med återvinningsbar ventilation

Nyhetsbrev

Tävling
Bästa unga kvinnliga kocken har fokus och fart

Thilda Mårtensson segrade i Gastronomi Sverige Commis Award.

Arkiv

Franchise växer – men ingen garanti för succé

Branschorganisationens vd: Det finns en rad fällor med franchise,

Ännu en Waynes invigd

Tummen upp för insjöfisk – men dystert för torsken

Drar in 68 miljoner till satsning på hälsosam glass

Litet kaffeföretag vände under coronakrisen

Även färska råvaror i Urban Delis nya webbutik

Snabbmatsbranschen sen med alkoholfritt

Tips på de alkoholfria alternativen som passar bäst till burgare, korv, sushi och annan snabbmat.

Så blir nya Gondolen – öppnar igen i augusti 2022

Utöver Gondolen planerar Anna Lallerstedt ytterligare en restaurang i Katarinahuset med helt nytt koncept.

Black Bottle Rosé med ny etikett

Den platta vinflaskan gör entré

Ökad lokal försäljning efter Local Hero-upprop

Sushi Yama fortsätter gasa – två nya restauranger samma vecka

Resten av Vapiano i konkurs

Gateau öppnar nytt – på nätet

Tävling
19 män och 5 kvinnor vidare till Årets kock-kvalet

Meatballs for the People på OKQ8-stationer

Kopparbergs drogs ner av corona – tror på sommaren

Västerbottensost + Max = sant

Kafferosteri flyttar till Slakthusområdet – och öppnar kaffebar

Anrikt bageri i konkurs

Espresso House i samarbete med Matsmart

Miljardskuld för Joe & The Juice

Sibyllas burgare körs ut med taxi

Kiviks satsar och investerar

Paradiset återuppstår – med produktfokus

Chark-SM tar in vegetariskt

Digital kölapp i framtidens kösystem

Raps kan bli framtidens burgare

Nu öppnar delar av Tennstopet igen

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.156