23948sdkhjf

Waynes öppnar i Linköping i egen regi

Linköping har fått ytterligare ett Waynes Coffee. Det nya kaféet på Tanneforsgatan är kedjans tredje enligt det nya koncept som ska förtydliga det svenska ursprunget och lyfta fram en mer hållbar profil. Mer färdigförpackat ingår också i det nya konceptet som lanserades i början av mars på Waynes kafé på Götgatan i Stockholm.

För oss är det viktigt att vara lyhörda gentemot våra gäster. Vi vill följa med utvecklingen och folks beteenden, och därför har vi utvecklat det traditionella kaféet för att möta våra gästers behov, säger Mats Hörnell, vd på Waynes.

Waynes är en franchisekedja men Waynes på Tanneforsgatan i Linköping öppnas i egen regi. Förhoppningar finns dock om att kunna lämna över till en lokal och driven franchisetagare.

Vi väljer ibland att öppna kaféer i egen regi. Det kan bero på att vi hittat ett perfekt läge och inte har möjlighet att invänta en franchisetagare, eller att vi ser möjlighet att bygga upp ett starkt och attraktivt kafé som ger oss större valmöjligheter bland duktiga franchisetagare, förklarar Mats Hörnell.

I den numera tyskägda kedjan ingår totalt cirka 160 kaféer i tio länder.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.266