23948sdkhjf

Sushi Yama fortsätter gasa – två nya restauranger samma vecka

Storsatsande Sushi Yama öppnade i förra veckan ytterligare två restauranger. I torsdags vid Stureplan i Stockholm. Dagen därpå invigdes i köpcentrumet Elins Esplanad i Skövde. 

Premiären i Skövde blev något försenad på grund av coronautbrottet.

– Vi har kontaktats frekvent av invånare i Skövde under flera år kring en etablering och inte minst sedan etableringen i Elins Esplanad kommunicerades ut. Mot den bakgrunden och att Skövde är en helt ny stad så ser vi extra mycket fram emot vår närvaro, kommenterar Sushi Yamas chief brand officer Danny Barsoum. 

Restaurangen i Skövde kommer utöver den vanliga menyn även att servera bland annat dumplings och bao buns enligt kedjans Dim Sum-koncept.

Kedjans nya restaurang vid Stureplan ligger i en lokal på Birger Jarlsgatan som består av två våningar. Gästerna kommer att kunna erbjudas en bredare dryckesmeny, då restaurangen har serveringstillstånd. Det är också den första restaurangen innanför tullarna som går under subkonceptet Dim Sum, det vill säga att dumplings och bao buns ingår i den utökade menyn.

På båda restaurangerna erbjuds också takeaway som en del av konceptet.

Riskkapitalbolaget Litorina köpte i mars hela Sushi Yama-kedjan. Den nya ägarkonstellationen har varit tydlig med att expansionen ska fortsätta och menar att det finns utrymme för ytterligare 100-150 restauranger. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Stjärnkrögare bakom växande pizzakedjan Stella
Han tar över som chef för Riche och Teatergrillen
Aktieägarorganisation puttar McDonald's i hållbar riktning
Snart över 40 Chopchop-restauranger i snabb expansion
Pinchos prisas för bästa musikkonceptet
Han ska lyfta Pizza Huts varumärke och erbjudande
Andra Nordiska Medier
Food Supply SE
Fri Köpenskap
Packnet

Sänd till en kollega

0.141