23948sdkhjf

Nästa stopp för Brillos street food-koncept

Taverna Brillo sprider ut sina vingar i Stockholm. Brasseriet på Östermalm ynglade i höstas av sig med ett street food-koncept i Söderhallarna på Medborgarplatsen och i mars kommer Brillo Pizza även till Liljeholmstorget. 

Street food-konceptet har skapats med ambitionen att erbjuda prisvärda pizzor med hög kvalitet och noga utvalda råvaror. På menyn finns allt från löjromspizza till nya lekfulla pizzasmaker och italienska klassiker.

Taverna Brillo och Brillo Pizza ägs av Svenska Brasserier vars krogimperium också inkluderar bland annat Riche, Luzette, Sturehof och nya lyxkrogen Aira.

En annan nyhet på Liljeholmstorget Galleria är att O'Learys har ny ägare och i början av februari återöppnar restaurangen med kedjans senaste koncept och meny. 

– Liljeholmstorget Galleria är en av Stockholms mest omtyckta gallerior och när vi fick chansen att ta över O’Learys på Liljeholmstorget var valet självklart. Här finns en härlig atmosfär och vi vill bidra till den genom att öppna O’Learys med det uppgraderade konceptet och en modernare interiör, säger Zozan Baransson, franchisetagare till O’Learys.

Både O'Learys och Brillo Pizza får en ingång från Liljeholmstorget.

– Vi vill tillvarata Liljeholmstorgets möjligheter att bli en mer attraktiv mötesplats. Här ska vi skapa en trevligare torgmiljö med utomhusserveringar och södervibbar, en plats för matupplevelser där man vill hänga mer, säger Sandra Perslund, centrumchef för Citycon.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078