23948sdkhjf

Här är Max femte restaurang i Malmö

Efter flera etableringar på västkusten under hösten så har Max flyttat fokus till Skåne. I veckan invigde snabbmatskedjan sin femte restaurang i Malmö, i området Svågertorp.

– Våra befintliga restauranger i Malmö har visat sig vara populära och vi ser ökad efterfrågan i området, kommenterar Christoffer Bergfors, vice koncernchef på Max.

Den nya restaurangen i Svågertorp har plats för nästan 200 personer. Ungfär 45 personer kommer att jobba under restaurangchefen Fredrik Nilsson.

– Jag tycker att det är viktigt att titta på närområdet när vi öppnar nytt. Vi vill kunna erbjuda både jobbmöjligheter och goda burgare. Jag vet att det finns stora möjligheter att utvecklas internt på Max och därför känns det alltid kul att välkomna nya kollegor, betonar Fredrik Nilsson.

Mer är på gång i Skåne. Max Burgers har nyligen tecknat avtal med Skåneportens Fastigheter om det som blir kedjans andra restaurang i Helsingborg och även sökt bygglov för en ny restaurang i Trelleborg.

– Under året har vi lagt i en högre växel och öppnat flera restauranger, även fast 2020 på många sätt varit annorlunda är det helt rätt för oss att fortsätta expandera, menar Christoffer Bergfors.

Läs mer om: Max
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078