23948sdkhjf

Kitchenlab öppnar shop-in-shop hos Urban Deli

Coronapandemin har accelererat samarbetena över branschgränserna. Ett nytt exempel finns nu hos Urban Deli på Sveavägen i Stockholm. Där går det nu även att inhandla matlagningsprodukter från Kitchenlab.

Näthandlaren Kitchenlab har två fysiska butiker sedan förut, en i Stockholm och en i Malmö. Nu tillkommer alltså en shop-in-shop hos Axfoodägda Urban Deli, vars mattorg redan är en kombination av restaurang, saluhall och butik. 

– Våra kockar har valt ut sina favoriter ur Kitchenlabs sortiment som vi säljer i anslutning till våra kvalitetsråvaror i butik och saluhall, säger Henrik Sjöblom som är chef för butikerna på Urban Deli.

En del av sortimentet kommer inom kort också att kunna beställas i Urban Delis webbutik och sortimentet kommer att variera utifrån säsonger.

– Vi tycker detta ska bli väldigt spännande då vi och Urban Deli har samma syn på matlagning. Genom en shop-in-shop kan vi erbjuda kompletterande varor precis när råvarorna kräver det, säger Richard Bahrke, grundare och sortimentsansvarig på Kitchenlab.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Restaurangerna som ska öppna i Arlandas första food hall – pristak införs
Fyra hörnstenar i Ikeakoncernens nya saluhallskoncept – se bilderna
Silvermedalj för kocklandslaget: ”Marginalerna inte på vår sida”
Handskuren pommes frites på ny snackbar i Stockholm
Dubbla satsningar för The Italian Cousins
Här hamnar La Girafes systerkrogar
Andra Nordiska Medier
Food Supply SE
Fri Köpenskap
Packnet

Sänd till en kollega

0.096