23948sdkhjf

Kitchenlab öppnar shop-in-shop hos Urban Deli

Coronapandemin har accelererat samarbetena över branschgränserna. Ett nytt exempel finns nu hos Urban Deli på Sveavägen i Stockholm. Där går det nu även att inhandla matlagningsprodukter från Kitchenlab.

Näthandlaren Kitchenlab har två fysiska butiker sedan förut, en i Stockholm och en i Malmö. Nu tillkommer alltså en shop-in-shop hos Axfoodägda Urban Deli, vars mattorg redan är en kombination av restaurang, saluhall och butik. 

– Våra kockar har valt ut sina favoriter ur Kitchenlabs sortiment som vi säljer i anslutning till våra kvalitetsråvaror i butik och saluhall, säger Henrik Sjöblom som är chef för butikerna på Urban Deli.

En del av sortimentet kommer inom kort också att kunna beställas i Urban Delis webbutik och sortimentet kommer att variera utifrån säsonger.

– Vi tycker detta ska bli väldigt spännande då vi och Urban Deli har samma syn på matlagning. Genom en shop-in-shop kan vi erbjuda kompletterande varor precis när råvarorna kräver det, säger Richard Bahrke, grundare och sortimentsansvarig på Kitchenlab.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078