23948sdkhjf

Bastard Burgers stannar hos Martin & Servera

Snabbmatskedjan Bastard Burgers har samarbetat med Martin & Servera sedan 2016 och förlänger nu avtalet i fyra år till.

– Vi har haft en bra relation med Martin & Servera sen vi öppnade vår första restaurang i Luleå 2016. Det har varit avgörande för valet att förlänga samarbetet. De har genom hela samarbetet visat stort engagemang, hög flexibilitet och god service. Nu när vi har ett fyrtiotal restauranger och offensiva expansionsplaner känns det tryggt med Martin & Servera som samarbetspartner. I slutändan handlar det om helheten med en mängd aspekter – inte bara om rätt pris på rätt produkt, berättar Simon Wanler, vd på Bastard Burgers.

Snabbväxande Bastard Burgers har under 2020 invigt flera restauranger i Sverige och är på väg till USA och Norge. Allt kött kommer från gårdar i Norrland och kedjan erbjuder även ett stort veganskt utbud.

– Visionen om att ständigt bli lite bättre och samtidigt bidra till en mer hållbar värld förenar Martin & Servera och Bastard Burgers. Vi är glada över förtroendet och ser fram emot att tillsammans fortsätta hitta lösningar utanför ramarna för att utvecklas, berättar Maria Jonsson, försäljningschef kedja på Martin & Servera Restauranghandel.

Kommentera en artikel

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079