23948sdkhjf

Sushi Yamas första av 20 planerade invigningar i år

Från och med denna vecka finns Sushi Yama även i Åkersberga norr om Stockholm. Det är den första av kedjans cirka 20 planerade etableringar under 2021.

– Öppningen av vår restaurang i Åkersberga är starten på ett otroligt spännande år.  konstaterar Anders Molin, expansion manager på Sushi Yama.

Anders Molin påpekar att det i rådande situation är viktigare än någonsin att vara noggranna vid utvärderingen av potentiella lägen. 

– Flöden och handeln förändras i snabbare takt än tidigare, vilket gör analysen oerhört viktig. Vi ser många vita fläckar över hela Sverige som vi ämnar att fylla upp för att framåt kunna erbjuda våra gäster en hög tillgänglighet till Sushi Yamas koncept, fortsätter han.

Sushi Yama fick nya ägare i mars förra året och den nya ägarkonstellationen uttalade då att det fanns utrymme för ytterligare 100-150 sushirestauranger runt om Sverige. Etableringsplan för 2021 är imponerande. Anders Molin, som tillträdde rollen som företagets expansion manager i höstas, räknar med cirka 20 nyetableringar innan årets slut.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078