23948sdkhjf

Ska blåsa nytt liv i tom Sibylla-restaurang

I veckan nyöppnar Sibyllarestaurangen vid Solberga Handelsplats i Strängnäs. Bröderna Mikael och Mathias Carlsson ska blåsa nytt liv i lokalerna som stått tomma sedan i april förra året.

– Vi tror stenhårt på det här läget. Solberga Handelsplats är en magnet för stora delar av Strängnäs och Mariefred, och restaurangen ligger strategiskt väldigt bra till för trafiken hit. Vi går in i det här med en övertygelse om att verksamheten kommer att lyfta ordentligt när vi väl kan återgå till ett lite mer normalt vardagsliv, säger Mikael Carlsson.

Han driver sedan tidigare Sibyllakedjans restaurang i Hallsberg. När han nu expanderar får han med sig brodern Mathias i satsningen.

Restaurangen i Strängnäs är utrustad med drive in, där man även kommer att erbjuda leverans till bilen för de beställningar som inte kan levereras direkt i drive-luckan.

– Via beställningar i Sibylla-appen kommer vi också att erbjuda utkörning inom Strängnäs, vilket jag tror att vi är ensamma om i vår typ av snabbmat på orten, säger Mikael Carlsson.

Den ursprungliga Sibyllarestaurangen i Strängnäs etablerades 2014.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.096