23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på RS & FastFood

Dalsspiras grillost i Sibyllas burgare

Sibyllas nya svenska grillostburgare är frukten av ett samarbete med Dalsspira mejeri som producerar grillosten.

Den första leveransen till snabbmatskedjan sker vecka 8 och totalt väntas årsvolymen för de omkring 146 Sibyllarestaurangerna uppgå till cirka 20 ton. Det kan jämföras med Dalsspiras grillostförsäljning under 2020 som uppgick till cirka 35 ton.

– Vi är väldigt glada att ha fått förtroendet att leverera grillosten till Sibylla och ser samarbetet som strategiskt viktigt för att stärka Dalsspiras position på den svenska grillostmarknaden, säger vd Malin Jakobsson i en kommentar.

För Sibyllakedjan är matens härkomst viktig.

– Vi ser fram emot samarbetet med Dalsspira och är glada över möjligheten att utveckla vårt Gott utan kött-segment, kommenterar Urban Lithell, försäljningschef på Sibylla.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.112