23948sdkhjf

Linnea & Basilika rivstartar året med tre nya restauranger

Den snabbväxande thaimatskedjan Linnea & Basilika trotsar pandemin och fortsätter sin offensiv. Årets första invigning är redan genomförd. Den följs av ytterligare två i mars.

Den 5 februari öppnade den andra Linnea & Basilika-restaurangen i Malmö. Franchisekedjan har tagit över Noodle Companys tidigare lokaler på Värnhem i Malmö. Restaurangen på Värnhem är för övrigt den första Linnea & Basilika som serverar den populära vietnamesiska nudelsoppan Pho.

I mars blir det ett par hektiska veckor för kedjan. Den 18 mars invigs en restaurang i Kristianstad, på Härlövs handelsplats och med Coop och Nordic Wellnes som närmaste grannar. Veckan därpå, den 23 mars, öppnar portarna på ytterligare en handelsplats, Läreda i Hässleholm. Där blir Willys, Nordic Wellness och Biltema närmaste grannar.

Efter den 23 mars kommer det att finnas totalt 14 Linnea & Basilika-restauranger utspridda runt om i Skåne och i viss mån på västkusten. En 15:e förbereds som bäst. Den öppnar i Staffanstorp i en ombyggd och tillbyggd äldre fastighet. Restaurangen blir 550 kvadratmeter stor när allt står klart inför öppningen i sommar.

Franchisekedjan Linnea & Basilika serverar mat med influenser från Vietnam och Thailand.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Forskning: Allt fler finkrogar utanför storstäderna
Handskuren pommes frites på ny snackbar i Stockholm
Här hamnar La Girafes systerkrogar
Ny vd på Urban Deli
Han satsar på obemannad pizzabutik
Nu är den japanska matbaren permanent
Andra Nordiska Medier
Food Supply SE
Fri Köpenskap
Packnet

Sänd till en kollega

0.125