23948sdkhjf

Linnea & Basilika rivstartar året med tre nya restauranger

Den snabbväxande thaimatskedjan Linnea & Basilika trotsar pandemin och fortsätter sin offensiv. Årets första invigning är redan genomförd. Den följs av ytterligare två i mars.

Den 5 februari öppnade den andra Linnea & Basilika-restaurangen i Malmö. Franchisekedjan har tagit över Noodle Companys tidigare lokaler på Värnhem i Malmö. Restaurangen på Värnhem är för övrigt den första Linnea & Basilika som serverar den populära vietnamesiska nudelsoppan Pho.

I mars blir det ett par hektiska veckor för kedjan. Den 18 mars invigs en restaurang i Kristianstad, på Härlövs handelsplats och med Coop och Nordic Wellnes som närmaste grannar. Veckan därpå, den 23 mars, öppnar portarna på ytterligare en handelsplats, Läreda i Hässleholm. Där blir Willys, Nordic Wellness och Biltema närmaste grannar.

Efter den 23 mars kommer det att finnas totalt 14 Linnea & Basilika-restauranger utspridda runt om i Skåne och i viss mån på västkusten. En 15:e förbereds som bäst. Den öppnar i Staffanstorp i en ombyggd och tillbyggd äldre fastighet. Restaurangen blir 550 kvadratmeter stor när allt står klart inför öppningen i sommar.

Franchisekedjan Linnea & Basilika serverar mat med influenser från Vietnam och Thailand.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094