23948sdkhjf

Saluhallsliknande koncept i relanserad restaurang

Restaurangen i Frösundaviks företagspark har i veckan återöppnat efter en större ombyggnad. Den Compass Group-ägda restaurangen, som nu bytt namn till Food & Co, har omvandlats till en modern matmarknad med fyra olika matkoncept.

– Frösundavik blir ett nytt spännande tillskott bland våra restaurangkoncept inom Compass Group. I utformningen har vi lagt stort fokus på att det ska vara spännande, överraskande och lockande att äta. Alla erbjudanden går att förbeställa för take away via vår app för smidig avhämtning utan köande, säger Peter Öhrström, konceptutvecklare på Compass Group.

Gästerna kommer att kunna välja mellan fyra olika matkoncept, som serveras i olika stationer i den saluhallsliknande miljön. Fura bjuder på husmanskost från världens alla hörn, Deli Fresh är en grön buffé med säsongens råvaror, Green Park erbjuder kalla och varma vegetariska och veganska alternativ och Black Schack är kedjans redan etablerade samarbete med Holy Smoke som fokuserar på BBQ.

På grund av det rådande läget kommer restaurangen att mjukstarta med ett begränsat urval rätter från Fura och Green Park. I takt med att fler återvänder till huset kommer kapaciteten att växlas upp, liksom antalet valmöjligheter i menyerna.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Femte etableringen för Max – ser stor potential i grannlandet
Han satsar på obemannad pizzabutik
Svenskar bakom nästa norska Pinchos-restaurang
Nu är den japanska matbaren permanent
Waynes Coffee öppnar och stänger
Deras spökrestauranger sprider sig över landet
Andra Nordiska Medier
Food Supply SE
Fri Köpenskap
Packnet

Sänd till en kollega

0.093