23948sdkhjf

Dubbel Dubbel tar ny sats – planerar fem öppningar i år

För ett år sedan hade de fyra vännerna bakom Dubbel Dubbel stora expansionsplaner. Då slog pandemin till. Nu tar göteborgskedjan sats igen med sitt chinese sharing-koncept.

– Vi har använt året till att finslipa alla delar och vi börjar med att öppna fem nya restauranger i år, vi tror ju på ett liv efter detta, säger John Wigelius, vd för Dubbel Dubbel som .

Redan i april står tre öppningar på tur. Förutom den redan annonserade i Spiralen Köpcentrum i centrala Norrköping i början av april så är det nu även klart att den planerade restaurangen i Hagastaden i Stockholm öppnar samma månad. Dessutom öppnar Dubbel Dubbel i Lund.

Det uttalade målet för ett år sedan var stt växa till 30 restauranger under 2022. Det målet står fast, men kommer nu att ta lite längre tid att uppfylla.

– Vi öppnar fem restauranger i år, och kommer sedan att accelerera de kommande åren, tanken är att vi har totalt 30 restauranger inom ett par år. Vi är ett kompisgäng som byggt det här från grunden, och vi vet att Dubbel Dubbel har en unik kvalitet som kommer att fungera i andra städer. Vårt självförtroende är bra, och nu börjar äventyret, säger John Wigelius.

Menyn med smårätter, såser och dumplings är utvecklad av köksmästare Emma Kolback, som skapat sin personliga version av modern kinesisk kokkonst. I nuläget finns tre restauranger i Göteborg och en i Malmö.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.096