23948sdkhjf

Femte restaurangen för Dubbel Dubbel

Expansionen av Dubbel Dubbel-konceptet tar ny fart. För ett år sedan annonserade ägarna ett mål om att växa till 30 restauranger under 2022. Men sedan kom en pandemi i vägen. Nu står i alla fall nästa etablering för dörren för den göteborgska dumplings- och dimsum-kedjan som tar avstamp i den kinesiska street food-kulturen.

När Dubbel Dubbel i vår öppnar i hörnet av Spiralen Köpcentrum i centrala Norrköping så blir det kedjans femte restaurang i Sverige. Öppningen är planerad till början av april

– Norrköping City är en perfekt plats att vidareutveckla Dubbel Dubbbel. Här finns en gedigen matkultur där invånarna uppskattar god mat och dryck. Vi erbjuder en ny unik mötesplats och mättar både den hungrigaste gästen eller den som bara är sugen på något litet, säger John Wigelius, vd för Dubbel Dubbel, i en kommentar.

Egentligen skulle den femte restaurangen ha hamnat i huvudstaden. Den första Dubbel Dubbel-restaurangen i Stockholm skulle ha invigts förra hösten i Hagastaden, men öppnar nu  i stället senare under 2021. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Tre nya enheter i vår för burgarkedjan Mister York
Omfattande skattefusk bekräftat i matbudsbranschen
Efter Basta kommer Florentine – glamourös trattoria öppnar i april
Max tar COO och vice vd från Yum Brands
Eldig barkedja öppnar sin nionde krog
Nästan var tredje Sushi Yama-restaurang stängd
Andra Nordiska Medier
Food Supply SE
Fri Köpenskap
Packnet

Sänd till en kollega

0.094