23948sdkhjf

Femte restaurangen för Dubbel Dubbel

Expansionen av Dubbel Dubbel-konceptet tar ny fart. För ett år sedan annonserade ägarna ett mål om att växa till 30 restauranger under 2022. Men sedan kom en pandemi i vägen. Nu står i alla fall nästa etablering för dörren för den göteborgska dumplings- och dimsum-kedjan som tar avstamp i den kinesiska street food-kulturen.

När Dubbel Dubbel i vår öppnar i hörnet av Spiralen Köpcentrum i centrala Norrköping så blir det kedjans femte restaurang i Sverige. Öppningen är planerad till början av april

– Norrköping City är en perfekt plats att vidareutveckla Dubbel Dubbbel. Här finns en gedigen matkultur där invånarna uppskattar god mat och dryck. Vi erbjuder en ny unik mötesplats och mättar både den hungrigaste gästen eller den som bara är sugen på något litet, säger John Wigelius, vd för Dubbel Dubbel, i en kommentar.

Egentligen skulle den femte restaurangen ha hamnat i huvudstaden. Den första Dubbel Dubbel-restaurangen i Stockholm skulle ha invigts förra hösten i Hagastaden, men öppnar nu  i stället senare under 2021. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078