23948sdkhjf

Waynes: Nytt kafé öppnar – två till salu

Waynes Coffee fortsätter att etablera nya kaféer. I veckan öppnade företagets 82:a kafé när portarna på torsdagen slogs upp i Limhamn, Malmö.

– Vi har ständigt blickarna mot Skåneregionen, som är geografiskt viktigt för vår tillväxtresa. Limhamn är en perfekt stad för oss, och läget är minst sagt spännande med allt som händer i området. Vi önskar franchisetagare Raman Mahmoud och hans team ett riktigt stort lycka till med det nya kaféet, säger Joakim Carlsson, nytillträdd vd på Waynes Coffee.

Det år också klart att Waynes etablerar sig i Enköping under våren. Kafé nr 83 öppnar på Lilla Torg, där man till sommaren även ska ha en uteservering.

Mindre muntert är det i Södertälje. Där ligger Waynes Coffee på Stora torget ute på köp- och säljsajten Blocket, skriver Länstidningen.

Enligt ägaren sedan sex år tillbaka, Gabi Asmar, är det hans fru som driver kaféet och hon orkar inte längre. Asmar har ett avtal med Waynes centralt att fortsätta driva kaféet under deras namn fram till 2023.

– På sommaren när det är fint väder har vi det bästa läget, då är det fullsatt. Det är därför jag vill sälja innan sommaren så att den som köper kan utnyttja säsongen, säger han till tidningen.

I Falangallerian i Falun letas det också ny franchisetagare. Enligt Joakim Carlsson har den förre franchisetagaren brutit avtalet med Waynes.

– Vi har stängt någon vecka, sedan kommer vi öppna upp och driva det själva. Vi tror på läget. Vi kommer att söka en ny franchisetagare, sa Carlsson till Dala-Demokraten i slutet av mars.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093