23948sdkhjf

Sushi Yamas fjärde invigning i år – klart för ännu fler

Ytterligare en av Sushi Yamas 20 planerade invigningar under 2021 är avklarad. Sveriges största sushikedja har i veckan öppnat sin andra restaurang i Skövde, precis ett år efter den första.

Den första Skövde-restaurangen öppnade i köpcentrumet Elins Esplanad. Den andra restaurangen ligger nu mitt i Skövde, i Commerce köpcentrum, med planerad uteservering mot torget. Enligt Sushi Yama har en mer centralt belägen restaurang efterfrågats.

– Att vi etablerar oss dubbelt i Skövde stärker vårt mål av att finnas tillgängliga för alla i både stora som små städer. Det finns också en fantastiskt unik charm i mindre städer som Skövde, kommenterar Sumenta Frykgård, marketing manager.­­

Anders Molin, som tillträdde rollen som Sushi Yamas expansion manager i höstas, har sagt att han räknar med cirka 20 nyetableringar innan årets slut. Hittills i år har Sushi Yama öppnat nya enheter i Åkersberga, Uppsala, Partille och nu alltså även i Skövde.

Redan klart är att sushikedjan senast den 1 juli öppnar på Storgatan i Halmstad. I höst ska Sushi Yama också växa i Linköping. Dels växa vid Stora torget, dels flytta in i I-huset i Tornby, Linköping, tillsammans med ytterligare sex restauranger.

– Linköping är en expansiv stad med stor potential. Vi tror att det finns en bra utveckling där, säger Anders Molin till Östgöta-Correspondenten.

   Kommentera en artikel
   Meddela redaktionen
   Företagens egna nyheter
   Se alla medlemsnyheter
   Mest läst
   Senaste nytt
   Se senaste nytt
   Utvalda artiklar
   Utvalda nyheter från förstasidan
   Tre nya enheter i vår för burgarkedjan Mister York
   Omfattande skattefusk bekräftat i matbudsbranschen
   Efter Basta kommer Florentine – glamourös trattoria öppnar i april
   Max tar COO och vice vd från Yum Brands
   Eldig barkedja öppnar sin nionde krog
   Nästan var tredje Sushi Yama-restaurang stängd
   Andra Nordiska Medier
   Food Supply SE
   Fri Köpenskap
   Packnet

   Sänd till en kollega

   0.094