23948sdkhjf

Sébastien Boudet: ”Dags att stänga denna lilla pärla”

Den frispråkiga bagaren Sébastien Boudet stänger sin butik i Söderhallarna. Sista dagen för Sébastien på Söder blir den 25 september, har Boudet meddelat på sin Instagram.

Enligt Sébastien Boudet var hantverksbageriet tänkt som en pop up-satsning som skulle ha varat i ett år, men i stället blev kvar i Söderhallarna på Södermalm i Stockholm i tre år. 

– Härligt talat är Sébastien på Söder det bästa jag gjort i hela min yrkeskarriär. Men nu är det dags att stänga denna lilla pärla och placera den i en finfin ask på hyllan, skriver han till sina närmare 67 000 följare på Instagram.

Sébastien Boudet har inga planer på att starta ett nytt bageri någon annanstans, men det betyder inte att den färgstarka bagaren kommer att sluta baka bröd. Snarare tvärtom, betonar han i ett annat inlägg på Instagram. Webbutiken kommer att finnas kvar och erbjuda ännu fler produkter och han säger sig vara ”mer övertygad än någonsin att alla behöver sätta igång att baka surdegsbröd med färskmalet mjöl på kulturspannmål”.

– Nej, jag kommer inte att sluta sätta käppar i hjulet för industrins vilseledande propaganda och fortsätta berätta sanningen bakom matindustrin och det moderna jordmissbruket. Ja, jag kommer att fortsätta stötta alla underbara medvetna, modiga producenter i Sverige.

Kommentera en artikel (1)
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Tre nya enheter i vår för burgarkedjan Mister York
Omfattande skattefusk bekräftat i matbudsbranschen
Efter Basta kommer Florentine – glamourös trattoria öppnar i april
Max tar COO och vice vd från Yum Brands
Eldig barkedja öppnar sin nionde krog
Nästan var tredje Sushi Yama-restaurang stängd
Andra Nordiska Medier
Food Supply SE
Fri Köpenskap
Packnet

Sänd till en kollega

0.125