23948sdkhjf

Fyra körfält i Taco Bells nya drive thru

Pandemin har fått snabbmatskedjorna att satsa allt mer på drive thru. Så även Taco Bell som nu presenterar en anläggning med helt ny design.

Den nya Taco Bell-restaurangen som ska öppna nästa år i Brooklyn Park, Minnesota, kommer att ha hela fyra körfält inbyggda i konceptet, skriver branschtidningen Nation's Restaurang News. Av de fyra körfälten ska tre användas för beställningar som gjorts i förväg via mobil eller andra digitala verktyg.

Konceptet har döpts till Taco Bell Defy eftersom det, som det heter, ”trotsar normerna och definierar framtiden”. Enligt företaget innebär den nya designen att restaurangen samtidigt som den lämnar ett litet klimatavtryck ändå kan servera fler kunder.

Taco Bell Defy är en utveckling av det Go Mobile-format som kedjan introducerade förra året, med små enheter med dubbla körfält, varav ett för mobilbeställningar.

Helsingfors fick Nordens första Taco Bell 2017. Tidigare i år annonserades bolaget planer på att öka antalet enheter med cirka 35 procent och nå 10 000 restauranger globalt under innevarande decennium.

Taco Bell ägs av snabbmatsjätten Yum som även äger Kentucky Fried Chicken och Pizza Hut. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093