23948sdkhjf

Sjunde restaurangen för norrländska sushikedjan

Råvara-konceptet sprider sig. Den sjunde restaurangen beräknas öppna den 1 november. Sushikedjan, som redan har tre restauranger i Luleå, en i Piteå, en i Skellefteå och en i Stockholm, anländer då till Boden.

– Vi har länge försökt hitta ett bra läge i Boden då vi vet att efterfrågan för Råvara i Boden är stort. Läget är perfekt och tajmingen känns helt rätt då det andas framtidstro i hela kommunen, säger Råvaras ägare Anders Hellman i en kommentar.

Det kommer att finnas cirka tolv sittplatser inne i den nya restaurangen, en drive-thru samt en uteservering i solläge.

Råvaras affärsidé är att erbjuda människor i rörelse ”ett gott och hälsosamt alternativ till skräpmat”. Företaget har som mål att under detta år bli 100 procent tillsattsfritt. 

Tidigare i år expanderade kedjan, som föddes i Luleå, för första gången till mellersta Sverige. Restaurangen, som byggdes i Norrläges husfabrik i Boden, finns nu på plats i Stockholm Quality Outlet i Barkarby, väster om Stockholm.

– Vårt koncept har fungerat starkt under många år och nu är vi redo för etablering i Stockholm, sa Råvaras ägare Anders Hellman i ett pressmeddelande då.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062