23948sdkhjf

The Kitchen Club flyttar in i Juvelen

Coor tar i februari sitt restaurangkoncept The Kitchen Club till fastigheten Juvelen vid centralstationen i Uppsala.

– Vi tycker att det känns superroligt att få hamna i Juvelen som är en spännande byggnad och har ett fantastiskt läge, säger Linda Höglund, från Coors Food and Beverage, till Upsala Nya Tidning.

Servicejätten Coor äger sedan tidigare lunchrestaurangen Hubben som ligger i Uppsala Science Park. The Kitchen Club, som ska hålla öppet från morgon till kväll, blir bolagets första middagsrestaurang i Uppsala.

Med start den 1 februari blir det kafé, lunch och middag under en tagline som lyder: "Ska kännas lika avslappnat som i ett hemmakök". Menyn kommer att bestå av svensk, modern mat med både en lokal förankring och "internationell bistroinspiration".

– Vi vill komplettera det utbud som redan finns i Uppsala med en restaurang som har riktigt hög kvalitet på råvaror, starkt hållbarhetsfokus, men inte vara fine dining. Det ska kännas lika avslappnat som i ett hemmakök, det är därför vi heter The Kitchen Club, fortsätter Linda Höglund.

Just nu befinner sig Coor i processen med att rekrytera restaurangchef och köksmästare.

Coor är ett lite större bolag men jobbar entreprenöriellt, vilket innebär att cheferna som vi har på plats får mycket ansvar i att driva och utveckla restaurangen. Därför söker vi dessa personer omgående, berättar Linda Höglund.

Food by Coor har sedan tidigare restauranger med olika koncept i Göteborg, Stenungsund, Floby, Lund, Stockholm, Trollhättan, Mölnlycke och Uppsala.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Två nya trendiga takterasser
Boston-inspirerat på O'Learys nya nöjespalats
Katastrofmånad för restaurangbranschen
Bolt stänger abrupt ner sin matbudsverksamhet
Största danska burgarkedjan vill erövra Sverige
Hammars Bryggeri gör nytt förvärv – ”unik möjlighet”
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.456