23948sdkhjf

Här inviger McDonald's sin största restaurang i Sverige

Snabbmatskedjans tredje McCafé tar plats i restaurangen i Eskilstuna.

Ännu ett McDonald's med McCafé ser dagens ljus. Den här gången har den amerikanska snabbmatskedjan tagit sin expansionsresa till Eskilstuna. Den nya restaurangen, som dessutom blir kedjans ytmässigt största, öppnar den 23 september i Tuna park.

– Vi har en ambitiös plan för att expandera och det är glädjande att vi kan fortsätta växa i Sverige. Med expansionen öppnar vi upp för många nya arbetstillfällen och i år känns det extra bra då jobben har blivit färre i många branscher, framförallt för ungdomar, säger Joachim Knudsen, vd på McDonald’s Sverige. 

Restaurangen i Tuna park, som alltså blir kedjans största i Sverige, omfattar 489 kvadratmeter, med plats för 92 sittplatser inomhus och 84 utomhus.

– Vi är stolta och glada att få erbjuda Eskilstuna en ny McDonald’s. Det känns väldigt kul att vi i samband med denna öppning också får landets tredje McCafé, säger franchisetagaren Anette Hoffman.

McDonald's relanserade McCafé-konceptet i Alingsås i mars. Totalt räknar kedjan med att öppna en handfull McCafé i Sverige under 2021. Därefter kommer satsningen, som görs i samarbete med kaffeleverantören Löfbergs, att utvärderas.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093