23948sdkhjf

Sushi Yama växer norrut – 62:a restaurangen öppnad

Sushi Yama växer steg för steg norrut. I augusti öppnade den första restaurangen norr om Borlänge. Det skedde i Sundsvall. I oktober flyttades gränsen ytterligare 26 mil norrut, till köpcentrumet Avion, strax utanför Umeå.

I veckan har den expansiva sushikedjan öppnat ytterligare en restaurang i björkarnas stad, denna gång i citygallerian Utopia Shopping. 

– Vi växer både söderut och norrut, för den senare riktningen så kom Umeå att bli en del av planen i ett tidigt skede. Våra två etableringar i Umeå är goda exempel på vad vi söker för att fler gäster ska kunna ta del av vårt koncept. Vi vill finnas både centralt i städer och i utkanter kopplade till större köpcentrum, säger Anders Molin, expansion manager. 

Sushi Yama har sedan starten i Stockholm 2008 utvecklats till Nordens ledande sushikedja och har nu 62 restauranger utspridda över landet. I början av året presenterades en offensiv expansionsplan och när år 2021 summeras kommer kedjan att ha nått målet att etablera totalt 20 nya restauranger.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094