23948sdkhjf

Öppningsdags för ny KFC i Stockholm

Efter öppningen i Farsta står Eskilstuna på tur.

Öppningen blev något försenad, men i nästa vecka slås portarna upp för den nya KFC-restaurangen i Farsta centrum i södra Stockholm. Näst på tur står Eskilstuna, där snabbmatskedjan också gjort klart med en nyetablering.

Det är tidningen Mitt i som fått bekräftat att den planerade Farsta-öppningen i december i stället sker nästa vecka. ”Det tog lite längre tid att färdigställa restaurangen än beräknat men nu är det snart dags”, skriver KFC Sveriges marknadschef Jesper Hollstrand i ett mejl till tidningen.

KFC har i Farsta tagit över McDonald's tidigare lokaler, och har nu en drygt 330 kvadratmeter stor restaurang med direktentré från kundparkeringen. 

– Vi är mycket glada att inom kort öppna vår andra restaurang i Stockholm. Eftersom detta är en restaurang mitt i Farsta centrum kommer det vara enkelt för folk att ta sig dit med tunnelbanan och ta en måltid eller efterlängtad paus i shoppingen, säger Johan Persson, vd för KFC i Sverige, i en kommentar.

Den amerikanska snabbmatskedjan Kentucky Fried Chicken, KFC, är känd för sin friterade kyckling. Kedjan ägs av globala jätten Yum, samma snabbmatskoncern som äger även Pizza Hut och Taco Bell.

KFC började etablera restauranger i Sverige 2015. Efter Farsta står Eskilstuna på tur och blir då kedjans 14:e svenska restaurang.

Läs mer om: KFC
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.061