23948sdkhjf

34:e restaurangen för expansiva Chopchop

Restaurangen i Sickla blir den asiatiska snabbmatskedjans tredje i Stockholmsområdet.

Snabbmatskedjan Chopchop fick pausa sin etableringsplan när pandemin bröt ut, men nu är expansionen i full sving igen. Under fjolåret introducerades det asiatiska konceptet i Kalmar, Karlstad, Värnamo och Linköping. Näst på tur står Sickla köpkvarter i Nacka. Den 25 februari slås portarna upp i restaurangen som får en matsalsyta på cirka 161 kvadratmeter, och kan ta emot upp till 92 sittande gäster,

I Stockholmsområdet har Chopchop sedan tidigare restauranger på samma två platser som Kentucky Fried Chicken (KFC), det vill säga vid Bromma Blocks i västra Stockholm och Farsta Centrum i söderort. Den nya restaurangen, som alltså blir den tredje i Stockholmsområdet, kommer att ligga intill Ica Kvantum i Sickla köpkvarter.    

– Etableringen blir ett självklart steg i rätt riktning. Läget i Sickla är perfekt och i det mycket trevliga handelscentrat omges vi av goda grannar. Personligen ser jag fram emot att utöka gallerians smakutbud och bidra till en mer levande och färgstark shoppingupplevelse, säger medgrundare Tommy Wang i en kommentar.

I familjeföretagets asiatiska koncept ingår att allt tillagas på plats med färska råvaror. Gästen kan själv komponera sin egen meny med valfria baser och varma wokrätter. Utöver mix & match-menyn kommer restaurangen i Sickla även att erbjuda sushi.

– Take Away har alltid varit en stor del av vår verksamhet. Vi värnar om våra gäster och vill erbjuda en så bra matupplevelse som möjligt oavsett om den tar plats i någon av våra restauranger, hemma vid middagsbordet eller mitt i klivet, sammanfattar Tommy Wang. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063