23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på RS & FastFood

Han blir Omakas nya bryggmästare

Grundaren Hedda Spendrup kliver i stället in i rollen som kreativ ledare.

Spendrups restaurang och bryggeri Omaka byter bryggmästare. Michel Ahlin Wigardt tar över när Omakas grundare Hedda Spendrup tar en ny roll på företaget som kreativ ledare.

– Jag är otroligt taggad att börja jobba hos Omaka och få göra fantastisk öl med ett fantastiskt team, säger Michel Ahlin Wigardt i ett inlägg på Spendrups Linkedin.

Han började sitt nya jobb den 8 december och lämnade då Stockholm Brewing Co, där han arbetat som ansvarig bryggare sedan starten 2013.

Hedda Spendrup är fjärde generationens bryggmästare från familjen Spendrups. Hon startade sitt eget bryggeri Omaka 2019, och adderade restaurang och bar året därpå. Hon stannar kvar i företaget, men som kreativ ledare. 

– Det känns som en perfekt match för Omaka nu när Hedda kliver in i sin nya roll, och vi är övertygade om att Michel kommer att bidra med både erfarenhet och nya perspektiv till vårt bryggteam. Välkommen till oss, säger Andreaz Norén, vd för Omaka.

Jobb & Karriär Se tema
BREAKING
{{ article.headline }}
0.031|