23948sdkhjf

Ny Harrys på klassiska Grand Garbos gamla adress

Den första Harrys i Stockholmsområdet hamnar i Sundbyberg. Krogkoncernen bakom planerar för många fler.

Den klassiska nattklubben Grand Garbo i Sundbyberg stängde 2018. Nu är det klart att det blir restaurangverksamhet igen på samma adress. De lokala krögarna Petri Utriainen och Mika Savinainen öppnar en ny Harrys i början av 2024.

Byggnads- och tillståndsnämnden i Sundbyberg beviljade förra året ett bygglov som banat väg för ett helt nytt bostadskvarter vid Landsvägen 67 där den klassiska nattklubben Grand Garbo låg fram till 2018. Den gamla byggnaden ersätts med en helt ny. Fastighets AB Balder ansvarar för bygget som inkluderar den nya krogen.

Petri Utriainen och Mika Savinainen har båda erfarenhet från underhållning ombord på Finlandsfärjor och driver även andra krogar ihop.

Vi är så glada att äntligen kunna berätta de här roliga nyheterna. Sundbyberg är sig inte likt sedan Garbos stängde, det var ju hela norrorts nöjespalats och vi ser fram emot att ta den positionen igen med nya Harrys. Det kommer bli musik, glitter, dans, mat, dryck och väldigt kul, kommenterar Petri Utriainen.

Harrys finns i dag på ett 20-tal orter i Sverige. Kenneth Lorentzon är vd för Social Eatertainment Group, som har stora planer både för Harrys och O'Learys som också ingår i krogkoncernen. Båda kedjorna ska dubblera antalet restauranger. 

Etableringen i Sundbyberg är vår första Harrys i Stockholmsområdet, vilket är både viktigt och roligt för oss i bolaget. Och vi planerar för många fler. Vi vill med våra Harrys ge folk en social och rolig kväll tillsammans, och det ser vi en marknad för på många orter runt om i landet, förklarar Kenneth Lorentzen.

Artikeln är en del av vårt tema om Öppning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.126