23948sdkhjf

Pizza Hut flyttar in på fler bensinstationer

Cirkle K och Pizza Hut är så nöjda med det samarbete som inleddes förra hösten att bensinkedjan och snabbmatskedjan nu bestämt sig för att utöka Pizza Huts närvaro på stationerna. 

Pizza Hut flyttade inledningsvis in på tre Cirkle K-stationer. Först i Varberg Nord, därefter i Göteborg/Munkebäck och Märsta. Nu blir det amerikansk pizza på ytterligare sex strategiskt utvalda stationer; Skellefteå (Kågevägen), Järva, Länna, Flädie, Södertälje (Verkstadsvägen) och Örkelljunga. 

– Att Pizza Hut flyttat in hos oss har verkligen blivit en uppskattad snackis, och vi fick en flygande start. Även om vi hade på känn att det skulle tas emot väl, så är det i slutänden kunderna som bestämmer om det blir lyckosamt – och det har det verkligen blivit, säger Martin Stenberg, senior category manager food på Circle K.

Pizzorna på Cirkle K tillagas på plats. Kunderna kan välja mellan fyra olika sorter som kan köpas antingen som hel pizza eller pizzaslice.

Pizza Hut har funnits sedan 1958 och ägs numera av den globala snabbmatsjätten Yum som äger även KFC och Taco Bell. Pizzakedjan har på senare tid minskat i omfattning i Sverige och består nu av 25 restauranger.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078