23948sdkhjf

Fjärde Max-invigningen i Göteborgsområdet på två år

Restaurang nummer 144 och specialburgare i samarbete med tv-personlighet.

Max öppnar ännu en restaurang på västkusten, närmare bestämt i Högsbo. Det är den fjärde invigningen i Göteborgsområdet sedan 2020 och restaurang nummer 144 totalt i Sverige. 

Den norrländska kedjan startade sin nyetableringsoffensiv i Göteborgsområdet i september förra året när Kungsbacka fick en ny Max. Därefter följde etableringar i stadsdelen Lindholmen samt i Nordstan i centrala Göteborg.

Nu är det dags igen. I dag, den 11 maj, öppnar portarna vid Järnbrottsmötet i Högsbo, Västra Frölunda.

– Vi har märkt av ökat tryck vid våra restauranger som ligger i anslutning till större vägar. Det har gjort att vi kunnat satsa ännu mer och öppna på nya platser. Restaurangen här i Högsbo har stor kapacitet och jag tror framför allt vår drive-in kommer underlätta flödet av gäster, säger Tony Jakobsson, Sverige- och Norgechef på Max.

Max är också aktuellt med ett samarbete med tv-personligheten George Motz, känd för att ha skrivit böcker om hamburgarens historia i USA.

– Motz Green Chile Cheeseburger är ett praktexemplar på en amerikansk lokal hamburgare med den gröna chilin från New Mexico. Det är enkelhet i sin finaste form. Nötkött, rostat bröd, grön chili och ost ... det är allt. Trots den korta ingredienslistan så skapar kombinationen en extrem smakrikhet. Less is more! Ni måste testa den, säger George Motz.

Erbjudandet är begränsat och specialburgaren finns enbart på Max Medborgarplatsen i Stockholm under perioden den 10-24 maj. Eller, som kedjan för säkerhets skull lägger till, så långt den gröna chilin räcker.

Artikeln är en del av vårt tema om Öppning.

Läs mer om: Max
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109