23948sdkhjf

Max växer på västkusten – Kungsbacka först av tre

Snabbmatskedjan Max forsätter sin expansionsresa och den inslagna vägen leder i höst till västkusten. När restaurang 130 invigs den 9 september intill iHede köpcentrum i Kungsbacka så blir det den första av tre öppningar i västra Sverige under hösten.

– Vi uppskattar den här sidan av vårt avlånga land och har i flera år aktivt letat efter rätt lägen för nya restauranger, säger Christoffer Bergfors, vice koncernchef på Max Burgers.

De två öppningar som följer sker båda Göteborg; i stadsdelen Lindholmen samt i Nordstan i centrala Göteborg. När även dessa är invigda är Max uppe i 132 svenska restauranger och närmar sig målet om 150 restauranger. Totalt finns 161 enheter i hela världen.

Restaurangen i Kungsbacka har åtta expresskassor och plats för 170 gäster. Det finns också möjlighet till take away för de som förderar det.

– Jag har anställt 50 fantastiska medarbetare som ser fram emot att göra det här till en succé. Det ska bli kul att lära känna Kungsbackas burgarälskare och vi ser fram emot att göra dem supernöjda, säger restaurangchefen Fhilip Skoglund, som tidigare har arbetat på Max i Borås.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078