23948sdkhjf

Max nyinvger i Ystad

I dag inviger Max sin nya restaurang i Ystad. På ny plats men med samma anställda. Dock förstärkta av tolv nyanställda.

– Vi känner oss såklart supertaggade för den här flytten. Nya fräscha lokaler och samma härliga gäng. Men lite förändring blir det såklart. Jag har haft nöjet att addera tolv medarbetare i olika anställningsformer till restaurangen, säger restaurangchef Belinda Andersson.

Den norrländska snabbmatskedjan har en lång historia i Ystad. En av de första Max-restaurangerna i Skåne öppnades i Ystad redan 2007.

Den nya restaurangen finns bara ett stenkast från Ystad arena. Där går det nu också att beställa via drive och välja bilservering eller bordsservering. Restaurangen är ritad efter samma desginkoncept som Wingårdhs arkitekter tagit fram för de Max-restauranger och ligger längs med E65.

Max Burgers expanderar sedan ett par år tillbaka kraftigt och har ett uttalat mål om att nå 150 restauranger inom fem år. Under 2019 invigdes åtta restauranger, den senaste på Fridhemsplan i Stockholm i december. I nuläget finns 129 restauranger. Klart sedan tidigare är att Max anländer till Härnösand i slutet av året och också har konkreta planer på att växa i Borås och Mölndal.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093