23948sdkhjf

Expansiva Eatery till Åre med napolitansk pizza

Klart för den 13:e anläggningen för restaurang- och konferenskedjan Eatery.

Eatery fortsätter växa med sitt restaurang- och konferenskoncept. Nu även utanför Stockholmsområdet.

Holiday Club i Åre har valt Eatery för sitt nybyggda äventyrshotell vacket beläget, 100 meter från Åresjöns strand. Det blir mat- och möteskedjans andra restaurang utanför Stockholmsområdet och första i norra Sverige.  

– Vi vill tillsammans med Holiday Club erbjuda både lokalbefolkning och besökare i Åre en inbjudande och flexibel plats för riktigt god mat och givande möten. Att etablera ett samarbete på en marknad med många starka varumärken och väletablerade evenemang är enormt spännande. Vi ser verkligen fram emot ett nära samarbete, säger Martin Sandgren, styrelseordförande Eatery. 

Eatery befinner sig i en tillväxtfas. Senast i maj öppnades en restaurang på Arlandas terminal 5. Det blev den tolfte anläggningen. Elva finns i Stockholmsområdet och en i Lund.

Eatery på Holiday Club i Åre kommer att öppa lagom till vinstersäsongen 2022-2023. Det kommer att erbjudas 170 restaurangplatser, en lobbybar och en strandbar. 

Inför lanseringen kommer en pizzaugn installeras. I konceptet i Åre ingår även napolitanska pizzor för beställning både på plats och för take away. 

Artikeln är en del av vårt tema om Etablering.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109