23948sdkhjf

Snabbväxande Eatary expanderar till Skåne

Restaurang- och konferenskedjan anländer till Ideon Science Park i Lund och till Bas Barkarby i Vällingby.

Med åtta befintliga restauranger och ytterligaren en på väg i Stockholmsområdet, så har nu Eatery siktet inställt söderut. Restaurang- och konferenskedjan ska etablera sig i Ideon Science Park i den nya stadsdelen Brunnshög som just nu växer fram i norra Lund.

Eatery kommer att hyra 1 500 kvadratmeter av fastighetsbolaget Wihlborgs och ha plats för 300 sittande gäster. Verksamheten öppnar i september. 

– Vi är glada att vi äntligen kommer till Lund och Skåne. Tillsammans med Wihlborgs vill vi skapa en härlig atmosfär där vi över tid strävar efter att bli en destination för alla som arbetar och bor i en av södra Sveriges mest spännande och expansiva stadsdelar, säger Martin Forsmark, en av delägarna i Eatery i en kommentar.

Eatary har också klart med en nionde restaurang i Stockholmsområdet. Företaget tecknade tidigare i år avtal med Atrium Ljungberg om lokaler i nya kvarteret Bas Barkarby mitt i Barkarbystaden, Järfälla. Restaurangen ska flytta in i den 14 våningar höga byggnaden intill E18, med planerad öppning i början av 2022.

Även där handlar det om en yta på cirka 1 500 kvadratmeter. 

– Vi är otroligt glada och stolta över etableringen i Bas Barkarby. Eatery blir navet för service, med frukost, lunch, fika och middag samtidigt som vi kommer att erbjuda lokaler för konferens och event. Vi vill åstadkomma en levande plats där man samlas, umgås och har möjlighet till god mat och dryck i en trevlig miljö, säger Christin Huber, vice vd på Eatery.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Tre nya enheter i vår för burgarkedjan Mister York
Omfattande skattefusk bekräftat i matbudsbranschen
Efter Basta kommer Florentine – glamourös trattoria öppnar i april
Max tar COO och vice vd från Yum Brands
Eldig barkedja öppnar sin nionde krog
Nästan var tredje Sushi Yama-restaurang stängd
Andra Nordiska Medier
Food Supply SE
Fri Köpenskap
Packnet

Sänd till en kollega

0.094