23948sdkhjf

Yngsta Bergfors-brodern chef för ny Max på klassisk adress

Nu har Max invigt sitt nya prestigeläge. Samtidigt presenterar sig den yngsta brodern i ägarfamiljen Bergfors. Wilhelm Bergfors är chef för den nya flaggskeppsrestaurangen på Kungsgatan i centrala Stockholm.

Ett stycke snabbmatshistoria skrevs när McDonald's den 22 augusti stängde restaurangen som legat på Kungsgatan 4 i centrala Stockholm sedan 1973. I december förra året stod det klart att den norrländska konkurrenten tagit över adressen.

I går öppnades portarna igen. 

– Det var en stor dag när vi kunde gå ut med att vi tar över den första McDonald's i Sverige, det är en ännu större dag idag när vi får välkomna gästerna till vårt nya flaggskepp. Genom restaurangen tar vi nästa steg i vår framåtlutande expansionsstrategi – ett steg närmre att bli världens bästa burgarkedja, kommenterade Richard Bergfors, koncernchef på Max Burgers.

I och med öppningen på Kungsgatan får den yngsta brodern Bergfors en mer aktiv roll i bolaget. 23-årige Wilhelm Bergfors går in som restaurangchef på Max Kungsgatan.

– Jag är otroligt stolt över teamet här på Kungsgatan och jag vet att det här kommer bli en succé. Jag har utvecklats väldigt mycket genom mitt arbete på Max. Jag har fått lära mig vikten av engagemang och får nya perspektiv på livet varje dag genom mitt arbete här. Det hade varit roligt om pappa fått uppleva mer av min resa och jag hoppas jag kan leva upp till de krav som finns på en restaurangchef, säger Wilhelm Bergfors.

Max passar också på och lanserar en ny burgare på menyn, exklusivt på den nya flaggskeppsrestaurangen på Kungsgatan. Skrovmål Deluxe är en utveckling av skrovmålet som gästerna i de nordligare delarna av landet är välbekanta med.

Artikeln är en del av vårt tema om Öppning.

Läs mer om: Max
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.163