23948sdkhjf

McCafé och drive thru när McDonald's öppnar nytt igen

McDonald's fortsätter sin satsning på driv thru-lägen och McCafé. Nu har snabbmatsjätten öppnat sin fjärde nya restaurang för året i Borås. Restaurangen har utrustats med landets 22:a McCafé med baristakaffe, macarons och tårtbitar på menyn. 

– Vi är stolta och glada att få erbjuda Borås en ny McDonald’s. Med expansionen öppnar vi även dörren till många nya arbetstillfällen och får chansen att välkomna ungdomar in på arbetsmarknaden. Att dessutom få lansera McCafé i Borås känns fantastiskt kul, säger Ulf Ternström, franchisetagare för McDonald´s i Borås.

Ytterligare tre öppningar är planerade innan året är slut. 

– Vi har en ambitiös plan för att expandera och det är glädjande att vi kan fortsätta växa i Sverige. Detta blir vår fjärde nyöppning i år och vi är glada över att kunna fortsätta göra det goda valet enkelt för fler gäster, säger Joachim Knudsen, vde på McDonald’s Sverige.

McDonald's har samtidigt minskat sin närvaro i stadskärnorna, inte minst i Stockholmsområdet där tolv restauranger stängt på fyra år när restaurangen i Huddinge slår igen i slutet av året.

Artikeln är en del av vårt tema om Öppning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078