23948sdkhjf

Koreanska Keemchis första etablering utanför Stockholm

Blir en av elva restauranger i krogtäta Forumkvarteret i Uppsala.

Den koreanska restaurangen Keemchi öppnade i höst sitt fjärde ställe i Stockholm. Nästa satsning sker i Uppsala. I mitten av december slår en restaurang upp i Forumkvarteret som erbjuder både lunch och middag.

Koreansk kultur och mat är hetare än någonsin och det blir riktigt kul att öppna i Uppsala. Vi utlovar en unik restaurangupplevelse där små sidorätter, banchan, är en viktig del av menyn, säger Fabian Schreiber, general manager på Keemchi. 

Keemchi är en modern koreansk restaurang med fyra lokaler i Stockholm, som nu öppnar sin första restaurang i Uppsala. Koreansk mat är världskänd för sina hälsosamma effekter och är till stor del baserad på ris, nudlar och grönsaker. Rätterna är färgrika och har alltid en balans mellan de fyra elementen som kännetecknar koreansk matlagning: sött, salt, surt och beskt.

Keemchi finns på Kungsgatan, Tegnérgatan och i Hötorgshallen i centrala Stockholm samt sedan i höst även i Farsta. 

Thomas Levander, fastighetschef på Atrium Ljungberg, är glad att Keemchi har valt Forumkvarteret för sin etablering i Uppsala.

Kvarteret är numera en otroligt stark restaurangdestination i Uppsala med elva serveringar, säger Thomas Levander.

Hyresavtalet med Keemchi är ett så kallat grönt hyresavtal, det vill säga en överenskommelse mellan hyresvärd och hyresgäst om gemensamma åtgärder för att behålla eller förbättra lokalens miljömässiga prestanda.

Artikeln är en del av vårt tema om Etablering.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11