23948sdkhjf

Årets konditor till Gothia Towers

Josefine Pagander bildar Gothia Towers nya kulinariska stjärnduo ihop med Fredrik Andersson.

Årets konditor 2022 har nytt jobb. Josefine Pagander är sedan i mitten av december head pastry chef på Gothia Towers i Göteborg.

Hon är blott 24 år, men har redan en imponerande cv.  Josefine Pagander vann år 2020 guld i SM för unga bagare och var förra våren en av lagmedlemmarna under konditor-EM i Paris. I november tog hon också med ett Carl von Linné-inspirerat tema hem tävlingen Årets konditor.

Den 12 december arbetade Josefine Pagander sin första dag som head pastry chef på Svenska Mässan Gothia Towers i Göteborg.

– Tanken var hela tiden att jag skulle till en och samma arbetsplats. Jag trivs med tillhörigheten och att man kan jobba mer långsiktigt, med högre kvalitet. Det är roligare att kunna vara en bidragande del i en organisation. På Gothia Towers har jag fantastiska kollegor och ett stort nätverk med bollplank i hela huset som jag hoppas dra nytta av. Jag vill också lära mig mer om organisationen och logistiken och hur man levererar hög kvalitet i större volymer, säger hon till Besöksliv.

På Gothia Towers bildar Josefine Pagander en stjärnduo ihop med Fredrik Andersson, culinary executive chef på Gothia Towers och tidigare under åtta år medlem i kocklandslaget, varav fyra som lagledare.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109