23948sdkhjf

Eldig barkedja öppnar sin nionde krog

Shotluckans lekfulla koncept gör debut i norra Sverige när barkedjan i februari öppnar i Stenstan, Sundsvall.

Barkedjan Shotluckan finns idag i åtta städer i södra Sverige. Nästa öppning sker i Sundsvall, som blir den första etableringen norr om Uppsala. 

Shotluckan tar över de Diös-ägda lokaler på Torggatan i Stenstan som stått tomma sedan Sushi Yama stängde. 

– Det känns helt rätt att Shotluckans första etablering på den norrländska marknaden sker i just Sundsvall som är en stad med ett rikt restaurang- och uteliv. Vi erbjuder en unik produkt som kommer komplettera det befintliga nattlivet utmärkt. Nu väntar några spännande veckor av utveckling innan vi äntligen får välkomna våra gäster, säger Shotluckans vd Nicklas Stach, i ett pressmeddelande från fastighetsbolaget Diös.

Nicklas Stach har sagt att Shotluckan är en kombination av barverksamhet och cirkus. I pressmeddelandet beskrivs konceptet också som barvärldens motsvarighet till restaurangen Punk Royal.

Flambering, röksättning och såpbubblor bidrar till cirkuselementen. Menyn består av poké bowls och 200 unika shots. Bland likörerna finns smaker som Miss Piggy, Kanelbulle och Devils Touch.

Instagramvänliga tillfällen utlovas i enlighet med det lekfulla konceptet.

– Varje shot har någon form av gästinteraktion. Allt från en eldshow till att vi berättar en rolig historia och att gäster i lokalen sjunger: ”Hipp hurra. För här kommer Bumbibjörnarna”, säger Nicklas Stach till Sundsvalls Tidning.

Enligt Stach är ambitionen att öppna i Sundsvall lagom till löningshelgen i februari. 

– Det blir vår första premiär i Norrland, där vi är sugna på att etablera oss vidare. Vi känner att Sundsvall, genom sitt rika uteliv, är en trygg start.

Artikeln är en del av vårt tema om Etablering.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063