23948sdkhjf

Premiär för Fazerbageri inne i Icabutik

På Supermarket Vanadis i centrala Stockholm är det nu Fazers bagare som vässar sortimentet på brödavdelningen. 

Fazer har öppnat sitt första butiksbageri i Sverige. Hos Ica Supermarket Vanadis i Stockholm är det numera Fazer-bagare som ser till att det finns ett brett sortiment av bröd från varumärkena Fazer och Skogaholm. 

– Vi är så glada för att nu öppna vårt första butiksbageri här i Sverige och få dela med oss av den gedigna erfarenhet och kunskap som Fazer har när det kommer till hantverksbakat bröd. Det är ju något speciellt med både dofterna och smakerna från ugnsfärskt bröd och vi ser fram emot att erbjuda detta till butikens kunder, säger Patrik Hellgren, vd Fazer Bageri Sverige.

Sortimentet är framtaget för att passa just detta butiksbageri och kommer att anpassas löpande efter säsong och högtid.

– Fazer bageri blir en fantastisk pusselbit i vår butik som vi ständigt utvecklar för att bli ännu konkurrenskraftigare. Fazers varumärke och kunskap i detta är och kommer att vara en stor tillgång för oss, säger Carl Schartau, handlare på Ica Supermarket Vanadis.

Brödavdelningen kommer att kunna erbjuda nygräddat bröd bakat från grunden; inklusive levain, baguett och havrebröd. Fazer butiksbageri kommer även att erbjuda olika bullar och bakverk som croissanter, bullar, munkar och donuts.

Fazer har egna bagerier i Eskilstuna, Umeå och Lidköping. I koncernen ingår även hantverksbageriet Gateau. I Finland har Fazer redan cirka 130 butiksbagerier med hantverksbakat bröd.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.095