23948sdkhjf

Här är Årets köpmän på Pressbyrån och 7-Eleven

Reitan Convenience har utsett de bästa franchisetagarna 2022.

Roya och Zakirul Alam driver tillsammans Pressbyrån på Södersjukhuset i Stockholm och Magnus Gullberg driver 7-Eleven Birger Jarlsgatan 2 i Stockholm.  Det tre entreprenörerna har utsetts till Årets köpman Pressbyrån respektive Årets köpman 7-Eleven.

Priserna delades ut under Reitan Convenience Sveriges årliga riksmöte. Utmärkelsen ges till de franchisetagare på 7-Eleven och Pressbyrån som under året bäst utvecklat sin verksamhet på ett målmedvetet och resultatinriktat sätt utifrån de respektive varumärkenas riktlinjer. Priset baseras på flera olika mätpunkter inom bland annat försäljning, kvalitet och ledarskap.

För Roya och Zakirul Alam är att det är andra vinsten. Paret utsågs även till Årets köpman 2019.

– Det känns så otroligt att få vinna för andra gången. Jag är så glad över kärleken och allt stöd vi har fått av världens bästa region och regionteam. Jag vill också tacka alla medarbetare i butiken, de är alla grymma människor, säger Roya Alam i en kommentar.

Magnus Gullberg har varit verksam inom Reitan Convenience i Sverige under lång tid och har drivit både Pressbyrån- och 7-Eleven-butiker.

– Äntligen! Det känns fantastiskt att äntligen utses till Årets köpman. Det här är beviset på att allt hårda arbete har gett resultat och jag ser fram emot att få utveckla min butik ännu mer. Jag vill tacka min fantastiska personal, utan dem hade inget av detta varit möjligt, säger Magnus Gullberg.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094