23948sdkhjf

Här är Sibyllas nya modulrestaurang med drive thru

Snabbmatskedjan Sibylla satsar på ett nytt restaurangkoncept. Den första modulrestaurangen med drive in öppnade i Tranås i våras. Nu är det klart att samma modulkoncept lanseras även i Orsa.

Det nya modulkonceptet är resultatet av ett partnerskap mellan Algeco och Sibylla.

– Jag var skeptisk på förhand och trodde att det skulle se ut som baracker. Jag åkte dit, 60 mil enkel resa, och blev väldigt positivt överraskad, säger franchisetagaren Micke Tuncer i ett pressmeddelande från Algeco, ett företag i container- och modulbranschen.

Extra spännande är det, menar Tuncer, med modulkonceptet.

– Det blir en hållbar satsning. Modulerna byggs med smarta materialval och fastigheten ska vara återvinningsbar. Dessutom kommer vi att kunna komplettera med solceller, säger han.

Conny Boudin är säljare på Algeco och ansvarig för Tranås-etableringen som också inkluderar drive thru.

– Resan tillsammans med Sibylla fortsätter och konceptet utvecklas. Alla inblandade tror på det här. En modulrestaurang går fort att etablera jämfört med traditionellt bygge, samtidigt som det innebär större flexibilitet, säger han och fortsätter:

– Det är ingen skillnad mot ett vanligt permanentbygge. Restaurangen kommer att följa alla lagkrav för BBR 29, isolering och energi. Industriellt byggande har slagit igenom och är nu det självklara byggsättet för många.

Planen är att restaurangen i Orsa ska öppna under våren 2024.

Micke Tuncer, finalist Convenience Retail Awards 2023, driver sedan tidigare i Sveg en av Sibyllas mest framgångsrika snabbmatsrestauranger och har höga ambitioner även i Orsa.

— Sibylla har 140 snabbmatsrestauranger i Sverige och de har listor där de redovisar störst omsättning. Uppsala brukar ligga i topp och Sveg brukar vara bland de tre största. Men just nu är vi i topp och jag har tänkt göra Orsa till nummer två, säger Micke Tuncer till Siljan News.

Artikeln är en del av vårt tema om Etablering.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11