23948sdkhjf

Två nya Fiffis i höst –  ska utmana snabbmatskedjorna med husmanskost

”Vi vill se till att det finns prisvärd mat av hög kvalitet”, säger Peter Blaha på den internationella kedjan Fiffis som i höst går från en till tre svenska restauranger.

Idén är att servera gedigen husmanskost med en prislapp som ligger i nivå med snabbmatkedjorna. Den första Fiffis-restaurangen öppnades i Ulricehamn för två år sedan. I dagarna öppnar en andra i gallerian Center syd i skånska Löddeköpinge och senare i höst slås portarna upp i Burlövs center, enligt ett pressmeddelande.

– Vi vill se till att det finns prisvärd mat av hög kvalitet när du eller familjen behöver det. Hos Fiffis kan en familj få tid för avkoppling och god mat i en annars stressig vardag. Vi kallar det ”fun fast dining”, säger Peter Blaha, kommersiellt ansvarig för Fiffis Sverige.

Restaurangerna är inredda med ett Ikea-koncept för en tydlig skandinavisk känsla. Maten är allt från klassisk husman till pasta, pizza, bistrorätter såväl som veganrätter och glutenfritt.

Fiffis är en del av en internationell restaurangkedja med planer på fler restauranger i Storbritannien, Spanien och på Malta.

Artikeln är en del av vårt tema om Öppning.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11